Н У Х Т

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

24 травня 2018

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

23 травня відбувся захист кандидатської дисертації Альони Черствої, яка закінчила  аспірантуру при кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів. Тема наукової дисертації – «Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів», науковий керівник роботи – завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко.

Актуальність проблеми, розв’язанню якої присвячена ця дисертаційна робота, підтверджена тим, що її виконано відповідно до тематики науково-дослідної роботи НУХТ у межах держбюджетної теми «Технології рослинних олій із нетрадиційної сировини з використанням ферментних препаратів комплексної дії».

Робота одержала позитивну оцінку з боку опонентів, членів спеціалізованої вченої ради, а за присудження дисертанту вченого ступеня кандидата технічних наук одноголосно проголосували всі члени ради.

 

Опублікований: 24-05-2018
Читайте також:
Наука попри все

Знову об’єднала друзів – творчу ініціативну молодь Наукова конференція студентів і аспірантів, яка щороку проходить в Університеті «Штефан чел Маре» у місті Сучава (Румунія). У добрі часи наша молодь не пропускала жодного заходу колег, великими веселими компаніями щороку мандрували до Сучави, гідно представляли українську науку, добре проводили ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука попри все 07 січня 2025

У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці

Науково-педагогічний колектив кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провів шість виїзних навчально-консультаційних семінарів для керівників і фахівців провідних харчових підприємств м. Одеса: ПрАТ «ВО Одеський консервний завод», ПрАТ «Одесавинпром», ТОВ «Одеський хліб» і ПрАТ «Одеський коньячний зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці 08 липня 2019

Вічна пам'ять Борису Патону

19 серпня пішов із життя легендарний українець, інженер, науковець, академік, президент Національної академії наук України, Герой України Борис Євгенович Патон. Його колосальний внесок у розвиток науки переоцінити неможливо. Він завжди активно підтримував і українську освіту, всебічно сприяв підготовці висококваліфікованих фахівців, освічених особ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять Борису Патону 20 серпня 2020

Перші кроки в економічній науці

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» зробили свої перші кроки в економічну науку здобувачі першого курсу Науково-навчального інституту економіки і управління, які взяли участь у роботі секції «Економічна теорія» і предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в економічній науці 21 квітня 2021