Н У Х Т

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

24 травня 2018

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

23 травня відбувся захист кандидатської дисертації Альони Черствої, яка закінчила  аспірантуру при кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів. Тема наукової дисертації – «Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів», науковий керівник роботи – завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко.

Актуальність проблеми, розв’язанню якої присвячена ця дисертаційна робота, підтверджена тим, що її виконано відповідно до тематики науково-дослідної роботи НУХТ у межах держбюджетної теми «Технології рослинних олій із нетрадиційної сировини з використанням ферментних препаратів комплексної дії».

Робота одержала позитивну оцінку з боку опонентів, членів спеціалізованої вченої ради, а за присудження дисертанту вченого ступеня кандидата технічних наук одноголосно проголосували всі члени ради.

 

Опублікований: 24-05-2018
Читайте також:
Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені 06 вересня 2019

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу

16 січня 2020 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із профорієнтаційною метою завітали випускники 2019 року Антон Турчин, Іван Дудко та Роман Майборода, які зараз навчаються на III курсі нашого університету за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» на кафедрі технології хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу 18 січня 2020

Гостьова лекція від здобувача ступеня PhD

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Продовольча безпека України та Європейського Союзу» здобувача освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю «Економіка» Назарія Мірчука. Зустріч стала надзвичайно актуальною в умовах сучасних глобальних економічних викликів, зокрема продовольчої кризи та геополітичних змін. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від здобувача ступеня PhD 28 квітня 2025

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, провідна фахівчиня відділу супроводу експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Марія Омельченко успішно пройшла тренінг «ESG 2015 та їх імплементація в Україні», організований для керівництва Агентства, його членів, керівного складу та працівників Секрета...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні» 01 серпня 2025