Н У Х Т

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

24 травня 2018

Аспірантка кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів захистила кандидатську дисертацію

23 травня відбувся захист кандидатської дисертації Альони Черствої, яка закінчила  аспірантуру при кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів. Тема наукової дисертації – «Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів», науковий керівник роботи – завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко.

Актуальність проблеми, розв’язанню якої присвячена ця дисертаційна робота, підтверджена тим, що її виконано відповідно до тематики науково-дослідної роботи НУХТ у межах держбюджетної теми «Технології рослинних олій із нетрадиційної сировини з використанням ферментних препаратів комплексної дії».

Робота одержала позитивну оцінку з боку опонентів, членів спеціалізованої вченої ради, а за присудження дисертанту вченого ступеня кандидата технічних наук одноголосно проголосували всі члени ради.

 

Опублікований: 24-05-2018
Читайте також:
Подарунки кращим випускникам від професійного видання

Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета «Все про бухгалтерський облік» ініціювала нагородження здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Сертифікати про безкоштовний доступ до сайту редакції газети «Все про бухгалтерський облік» терміном до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунки кращим випускникам від професійного видання 15 березня 2021

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів

1 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ольга Коваль, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Ігор Устименко, Юлія Фурманова та асистентка Ганна Березова долучилися до міжнародного лекторію «Економічні наслідки для здоров’я, пов’язані з дотриманням данських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів 04 жовтня 2021

Розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму на тижні циклової комісії харчових технологій

З 18 по 22 листопада 2019 р у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ  відбувся тиждень циклової комісії харчових технологій. Заходи, проведені в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-кондитерів харчової галузі. 18 листопада запам’яталося яскравим конкурсом «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму на тижні циклової комісії харчових технологій 22 листопада 2019

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Днями вийшов друком підручник «Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі», автор якого – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів нашого університету Людмила Пешук. Рецензентами виступили: завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування ННІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 07 березня 2019