Н У Х Т

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію

13 квітня 2018

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію

Спеціалізована вчена рада Д 26.058.06 Національного університету харчових технологій прийняла рішення щодо присудження наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02  – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур асистенту кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяні Тракало на підставі публічного захисту дисертації «Технологія виробництва комбікормів з використанням лляних кормових екстрактів» (науковий керівник – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна, заслужений діяч науки і техніки України Олег Шаповаленко).

Офіційними опонентами виступили: доктор технічних наук, професор кафедри технології переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка Ольга Шаніна та кандидат технічних наук, доцент кафедри технології комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових технологій Олена Воєцька.

Колеги вітають Тетяну Тракало з цією важливою подією в її житті та бажають подальших наукових досягнень.

Опублікований: 13-04-2018
Читайте також:
Відкрито доступ до повнотекстових баз даних

CULOnline. Видавництво "Центр учбової літератури" надає доступ до електронних версій повнотекстових видань у форматі PDF. Більшість документів – підручники та навчальні посібники, значна кількість із яких має рекомендацію МОН України. У колекції доступні видання з тематик: аудит, бухгалтерський облік, менеджмент, готельно-ресторанний і туристичний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрито доступ до повнотекстових баз даних 13 січня 2017

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» 17 лютого 2020

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося перше у 2023-2024 навчальному році засідання. Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч привітала усіх із початком нового навчального року та винесла на розгляд ряд поточних питань, пов’язаних із початком навчання в реаліях воєнного часу, підготовкою до акредитації освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік 30 серпня 2023

Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету

Вступники до бакалаврату, зараховані за кошти фізичних і юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції, що належать до пільгових категорій, можуть подати документи про переведення на вільні бюджетні місця. Таке переведення здійснюється на місця у рейтингових списках, право вступу на які не використано рекомендованими до зарахування н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету 15 серпня 2024