Н У Х Т

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

20 березня 2019

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагрівання».

Викладач перевірила присутність студентів на занятті, наявність у них протоколів, знання студентів, отримані під час лекційних занять, а також нагадала правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії. Також під керівництвом викладача студенти детально розглянули хід лабораторної роботи та згадали послідовність і методику виконання дослідів. Викладач влучно доповнювала почуті відповіді та наводила приклади використання фізичних властивостей крохмалю у виробництві харчових продуктів. Наприкінці заняття студенти встановили, що сухий нагрів зневодненого крохмалю спричиняє зміни його органолептичних і фізичних показників, а ступінь руйнування пропорційно залежить від температури та тривалості нагріву.

На відкрите заняття завітали заступник завідувача кафедри Віра Зуйко, викладачі кафедри, фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Кафедра вітає колегу з якісно проведеним відкритим заняттям і бажає їй нових здобутків та наукових досягнень!

Опублікований: 20-03-2019
Читайте також:
Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Високий бал на єдиному вступному іспиті (ЄВІ) з англійської мови – запорука вступу до магістратури і продовження здобуття вищої освіти в нашому університеті. Тому старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Світлана Бебко і Олена Варфоломєєва і у період карантину продовжують підготовку до іспиту студентів  спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують готувати здобувачів до ЄВІ з англійської мови на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 травня 2020

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У минулому навчальному році дистанційне навчання в університеті перейшло в активну фазу й перестало бути частиною навчального процесу тільки у філіях НУХТ, розташованих в регіонах країни, – впродовж шести тижнів на початку другого семестру усі студенти університету знаходилися на дистанційній формі навчання. Ґрунтовний аналіз, здійснений після заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання 10 січня 2017

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора

11 листопада 2020 року у навчально-науковому комплексі нашого університету відбулися вибори ректора. З 9-ї ранку викладачі, співробітники та здобувачі освіти університету і 13 відокремлених структурних підрозділів – 11 фахових коледжів і 2 інститутів післядипломної освіти могли зробити свій вибір між чотирма кандидатами, що виявили бажання взяти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора 11 листопада 2020

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017