Н У Х Т

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

20 березня 2019

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагрівання».

Викладач перевірила присутність студентів на занятті, наявність у них протоколів, знання студентів, отримані під час лекційних занять, а також нагадала правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії. Також під керівництвом викладача студенти детально розглянули хід лабораторної роботи та згадали послідовність і методику виконання дослідів. Викладач влучно доповнювала почуті відповіді та наводила приклади використання фізичних властивостей крохмалю у виробництві харчових продуктів. Наприкінці заняття студенти встановили, що сухий нагрів зневодненого крохмалю спричиняє зміни його органолептичних і фізичних показників, а ступінь руйнування пропорційно залежить від температури та тривалості нагріву.

На відкрите заняття завітали заступник завідувача кафедри Віра Зуйко, викладачі кафедри, фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Кафедра вітає колегу з якісно проведеним відкритим заняттям і бажає їй нових здобутків та наукових досягнень!

Опублікований: 20-03-2019
Читайте також:
Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Студенти третього курсу спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зустрілися з лікарем-дієтологом, фудотерапевтом, спеціалістом по здоровому харчуванню клініки «Добробут» Катериною Толстіковою . Присутнім було цікаво послухати про те, як правильно  харчуватися, звідки виникають проблеми зі здоров’ям та як позбутися їх з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від лікаря-дієтолога для третьокурсників спеціалізації «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 26 квітня 2018

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю

Нещодавно відбувся другий етап загальноуніверситетського конкурсу «Brain-Ring». У зв'язку з карантинними обмеженнями захід відбувся на платформі Zoom, але, незважаючи на це, під час гри всі відчули драйвові емоції та заряд енергії. Участь у цьому етапі брали команди всіх навчальних підрозділів університету. Питань було небагато, але вони були креа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемогу у другому етапі загальноуніверситетського брейн-рингу виборола команда факультету біотехнології та екологічного контролю 19 травня 2021

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Днями відбулася знакова подія у світі харчової науки, техніки і технології – у Міжнародному виставковому центрі працювали виставки «INPRODMASH» і «UPAKOVKA». Провідні світові виробники обладнання і технологій представили свої інноваційні розробки, які у найближчому майбутньому визначатимуть харчову промисловість України і світу. Одним із активних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 14 вересня 2018

Цікава й насичена програма для гостей НУХТ у День відкритих дверей університету

Вдалий вибір майбутнього фаху – головне завдання, що нині стоїть перед старшокласниками. На не менш важливе питання – де продовжити здобуття вищої освіти – шукають відповідь старшокурсники коледжів і технікумів. У великому розмаїтті пропозицій не важко розгубитися, а щорічні новації, що впроваджуються Міністерством освіти і науки у проведення вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава й насичена програма для гостей НУХТ у День відкритих дверей університету 05 жовтня 2019