Н У Х Т

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

20 березня 2019

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продемонструвала високий рівень викладання

19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагрівання».

Викладач перевірила присутність студентів на занятті, наявність у них протоколів, знання студентів, отримані під час лекційних занять, а також нагадала правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії. Також під керівництвом викладача студенти детально розглянули хід лабораторної роботи та згадали послідовність і методику виконання дослідів. Викладач влучно доповнювала почуті відповіді та наводила приклади використання фізичних властивостей крохмалю у виробництві харчових продуктів. Наприкінці заняття студенти встановили, що сухий нагрів зневодненого крохмалю спричиняє зміни його органолептичних і фізичних показників, а ступінь руйнування пропорційно залежить від температури та тривалості нагріву.

На відкрите заняття завітали заступник завідувача кафедри Віра Зуйко, викладачі кафедри, фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Кафедра вітає колегу з якісно проведеним відкритим заняттям і бажає їй нових здобутків та наукових досягнень!

Опублікований: 20-03-2019
Читайте також:
Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ, присвячений 135-й річниці заснування Національного університету харчових технологій. https://youtu.be/S_OsVGgpJfE

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вінницький коледж НУХТ підтримав флешмоб Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 18 жовтня 2019

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

8 лютого стартували захисти дисертацій аспірантами кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління. Цього дня своє дослідження «Інтелектуальне сценарно-синергетичне керування технологічним комплексом цукрового заводу» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» за спеціальністю 151 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій аспіранти кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління 09 лютого 2024

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

9 лютого 2022 року американська Національна асоціація ресторанів за підтримки американської служби доставки їжі Door Dash та розробника штучного інтелекту для закладів ресторанного господарства, IT-компанії Paradox організувала вебінар «Стан ресторанної індустрії у 2022 році». До заходу приєдналися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 11 лютого 2022

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком

12 листопада на кафедрі обліку і аудиту відбулася відкрита гостьова лекція на тему «Первинні документи: здається просто, на практиці – ні», яку прочитала для здобувачів освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» НУХТ і Волинського фахового коледжу нашого університету старша консультантка податкової практики компанії «Forvis Mazars» Карина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивне спілкування здобувачів-обліковців з фахівчинею-практиком 12 листопада 2024