19 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри Ганни Пастух з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для студентів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Тема заняття – «Зміна властивостей крохмалю в умовах сухого нагрівання».
Викладач перевірила присутність студентів на занятті, наявність у них протоколів, знання студентів, отримані під час лекційних занять, а також нагадала правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії. Також під керівництвом викладача студенти детально розглянули хід лабораторної роботи та згадали послідовність і методику виконання дослідів. Викладач влучно доповнювала почуті відповіді та наводила приклади використання фізичних властивостей крохмалю у виробництві харчових продуктів. Наприкінці заняття студенти встановили, що сухий нагрів зневодненого крохмалю спричиняє зміни його органолептичних і фізичних показників, а ступінь руйнування пропорційно залежить від температури та тривалості нагріву.
На відкрите заняття завітали заступник завідувача кафедри Віра Зуйко, викладачі кафедри, фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.
Кафедра вітає колегу з якісно проведеним відкритим заняттям і бажає їй нових здобутків та наукових досягнень!