Н У Х Т

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

10 липня 2019

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний).

Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій на основі тваринного білка «Білкозин». Дисертантом розроблені рекомендації щодо застосування технологічних сумішей на його основі. Розроблена нормативна документація на суміші харчові комплексні та смакоароматичні та здійснена апробація удосконаленої технології варених ковбас на виробничих площах. Отримані наукові результати мають велике практичне значення, оскільки удосконалена технологія ковбасних виробів вареної групи дозволяє знизити їх собівартість, підвищити прибуток і рентабельність виробництва при збереженні високої якості готових продуктів.

Підтримати дисертанта прийшли викладачі та аспіранти кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів, біотехнології і мікробіології, наукові співробітники Проблемної науково-дослідної лабораторії.

Офіційні опоненти, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри товарознавства в митній справі Харківського державного університету харчування та торгівлі Микола Головко і доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри харчових технологій Львівського торговельно-економічного університету Ігор Ощипок дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу та відзначили актуальність теми і високий рівень проведених досліджень.

За результатами публічного захисту роботи та відповідей дисертанта на питання, члени ради одноголосно присвоїли Манєфі Полумбрик науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.04 – Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.

Вітаємо здобувача із успішним захистом і бажаємо творчих успіхів у подальшій роботі!

Опублікований: 10-07-2019
Читайте також:
Можливості спеціалізованого українського програмного продукту на гостьовій лекції для здобувачів-обліковців і фінансистів

Бізнес-тренерки Вікторія Вембер і Ольга Бондар прочитали лекцію «Український програмний продукт Master: Бухгалтерія, його безперечні переваги і можливості» для здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Слухачі дізналися, що «Master: Бухгалтерія» – це програмний продукт ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості спеціалізованого українського програмного продукту на гостьовій лекції для здобувачів-обліковців і фінансистів 25 вересня 2023

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

14 лютого в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася Регіональна нарада «Обговорення проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту». У нараді взяли участь понад 60 представників фахової передвищої освіти, а також в.о.  директора департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кретович С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 лютого 2019

Пізнавальний захід для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Чала, Людмила Власенко і Богдана Кукса провели пізнавальний захід з нагоди святкування Великодня для студентів перших курсів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого. Свято Великодня в різних країнах об'єднує загальна любов і радість. Кожна країна має ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальний захід для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого 13 квітня 2018

Кращі з кращих

Зустріч адміністрації факультету та гаранта освітньої програми зі студентами – подія для факультету біотехнології та екологічного контролю типова і регулярна. Власне, зазвичай, вона полягає у тому, що представники деканату та гарант розповідають про організаційні моменти навчального процесу, а студенти висловлюють свої побажання і пропозиції. Але ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі з кращих 26 січня 2023