Н У Х Т

91 фаховий молодший бакалавр і 83 молодших спеціалістів: випуск 2023 у Львівському фаховому коледжі НУХТ

15 березня 2023

91 фаховий молодший бакалавр і 83 молодших спеціалістів: випуск 2023 у Львівському фаховому коледжі НУХТ

У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося  урочисте вручення дипломів 91 фаховому молодшому бакалавру та 83 молодшим спеціалістам за освітньо-професійними програмами «Бродильне виробництво і виноробство», «Виробництво харчової продукції», «Готельно-ресторанна справа».

Випускники успішно здали кваліфікаційні екзамени та захистили дипломні проєкти, з них 25 осіб в онлайн-форматі. Результати більшості здобувачів освіти стали справжнім взірцем професіоналізму вже сформованих фахівців, зокрема 28 випускників  отримали дипломи з відзнакою.

З вітальним словом до випускників, педагогів, батьків і гостей свята звернувся директор коледжу, заслужений працівник освіти України, к.е.н., доцент Михайло Григорців та куратори груп: БВ-4 – Олена Шевчук, БВ-3с – Світлана Лапан ВХП-4 – Тетяна Голдун, ВХП-3с – Ірина Войтович, ГРС-4а – Оксана Шняк, ГРС-4б – Тетяна Яцина, ГРС-3с – Оксана Стадник.

Серед цьогорічних випускників коледжу – Олександр Телепко та Олег Бабяк, які з перших днів повномасштабної війни захищають Україну в лавах Збройних Сил України на передовій.

Шановні випускники! Вітаємо вас із успішним завершенням ще одного важливого етапу у вашому житті! Коледж дав вам найголовніше у житті – освіту, знання, фах. Упевнені, що ви гордо понесете звання випускника Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ і коледж завжди буде пишатися вами.

Нехай ваше життя після закінчення навчання буде ще яскравішим! Втілюйте найсміливіші мрії під мирним українським небом! Доля щедра до тих, хто наполегливо йде до своєї мети! Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу нову, переможну Україну! Пам'ятайте, що можливість навчатися та отримати сьогодні дипломи ви отримали завдяки незламній силі Збройних сил України

Віват вам, наші випускники! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Опублікований: 15-03-2023
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП». Під час освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу 25 листопада 2024

Кафедра фінансів попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками-бакалаврами

Швидко промайнули чотири роки навчання бакалаврів. І ось уже вручення дипломів. Випускників привітала завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян. У своїй урочистій промові вона подякувала випускникам та їх батькам, що обрали наш університет. Зазначила, що нинішні випускники стали університетськими дітьми викладачів, а тепер ще й колегам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками-бакалаврами 01 липня 2024

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 травня 2019