Н У Х Т

320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи

03 липня 2018

320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи

30 червня 2018 року в приміщенні актової зали Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – випуск груп 2018 року.

Із привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник, отець Михайло, голови державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків і Михайло Дмитраш, власник «Фонтуш Бутік Готель» Тарас Клим, батьки й викладачі, які привітали «винуватців» свята.

На підставі рішення кваліфікаційної комісії 320 студентів отримали дипломи, з яких: 75 – молодших спеціалістів; 245 - кваліфікованих робітників. Дипломи з відзнакою отримали 14 випускників.

Окрему вдячність за активну участь у громадському житті коледжу та плідну роботу керівництво навчального закладу висловило переможцям всеукраїнських і міжнародних конкурсів Олегу Пригродському, Ользі Заяць та Олександру Висоцькому.

Випускники-учасники художньої самодіяльності привітали гостей свята музичними подарунками.

Вихованці коледжу отримали дипломи – один із перших і найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості й перспективи професійного росту.

Шановні випускники! Намагайтесь гідно нести статус випускника Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ! Нехай вам щастить у всьому!

Опублікований: 03-07-2018
Читайте також:
Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність

Згідно з програмою педагогічної практики аспірант першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ренат Танчик провів онлайн практичне заняття з дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність 23 лютого 2023

Всесвітній день коктейлів

Щорічно 13 травня відзначається Всесвітній день коктейлів або Міжнародний день коктейлів (World Cocktail Day). Здобувачі освіти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, які навчаються за професією «Бармен» вітають усіх професіоналів і любителів коктейлів зі Всесвітнім днем коктейлів і презентують сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день коктейлів 14 травня 2021

Online-захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології розпочато!

11 червня 2020 року у вже звичному для багатьох online-режимі розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» на отримання освітнього ступеня «бакалавр». У перший день довгоочікуване «Вітаємо! Ви – БАКАЛАВР!» почули 13 щасливчиків. Традиційно засідання Екзаменаційної комісії почалося з напутнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-захисти кваліфікаційних робіт здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології розпочато! 15 червня 2020