на 2023-2024 навчальний рік
для здобувачів освітнього ступеня «БАКАЛАВР»:
Дисципліни з каталогу факультету ГРТБ ім. проф. В.Ф. Доценка
Основи наукових досліджень та технічної творчості
Друга іноземна мова (французська мова)
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології харчування»
1 курс
Гастрономія в закладах ресторанного господарства
Основи маркетингу закладів ресторанного господарства
2 курс
Хімія і технологія сировини ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів у ресторанному господарстві
Нормативне забезечення діяльності підприємств ресторанного господарства
Захист прав споживачів харчової продукції
Екотехнології в ресторанному господарстві
Стандартизація, метрологія, сертифікація у ресторанному господарстві
3-4 курс
Блок дисциплін «Технологічний»
Барна справа та робота сомельє
Молекулярні технології в закладах ресторанного господарства
Основи кулінарного мистецтва оформлення продукції ресторанного господарства
Блок дисциплін «Організаційний»
Конструювання та оптимізація складу нових харчових продуктів
Програма безпеки харчування та НАССР закладів ресторанного господарства
Системи управління логістичною діяльністю закладів ресторанного господарства
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
2 курс
Екотехнології в індустрії гостинності
Екологічна безпека у сфері гостинності
Основи наукових досліджень та технічної творчості
спеціальність 242 «Туризм і рекреація»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Туризм»
2 курс
Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України
Екологічний туризм та агротуризм
Організація анімаційної діяльності
Організація виставкової діяльності
Проєктування та дизайн туристичних та готельних комплексів
3 курс
Друга іноземна мова (німецька)
Друга іноземна мова (французька)
Екологічний туризм та агротуризм
Прикладна статистика в туристичному секторі
4 курс
Барна справа та організація роботи сомельє
Бізнес-планування стартапів в туризмі
Бізнес-планування в туризмі та ГРГ
Друга іноземна мова (німецька)
Економіка і ціноутворення туризму
Електронний маркетинг в туризмі
Організація туризму (МІСЕ-туризм)
Прикладна статистика в туристичному секторі
Прогнозування діяльності підприємств туризму
Стандартизація, сертифікація та ліцензування в туризмі
Технології інформування та комунікації
для здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР»:
Дисципліни з каталогу факультету ГРТБ ім. проф. В.Ф. Доценка
Професійне спілкування іноземною мовою
Корпоративне підприємництво у сфері гостинності
Промоція туристичних дестинацій
Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів
РR технології в індустрії гостинності
Сучасні теорії та концепції харчування
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»
2 курс
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Теоретичні основи аюрведичного харчування
Харчова та санітарна токсикологія
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»
2 курс
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Основи аюрведичної системи оздоровлення людини
Основи лікувально-профілактичного харчування
Фітотерапія та застосування рослин в аюрведичній практиці
Харчова та санітарна токсикологія
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Готельна і ресторанна справа»
Прикладні методи досліджень в готельно-ресторанному господарстві
Автоматизація в готельно-ресторанному бізнесі
Сучасні харчові технології в закладах готельно-ресторанного господарства
Web-комунікації в готельно-ресторанному бізнесі
Методологія наукових досліджень
Енергозберігаючі технології для готельно-ресторанних підприємств
Ціноутворення в готельній індустрії
Стратегічний маркетинг в готельно-ресторанному бізнесі
HR-менеджмент у сфері гостинності
Молекулярні технології продукції ресторанного господарства
Стратегії розвитку та корпоративна соціальна відповідальність у сфері гостинності
спеціальність 242 «Туризм і рекреація»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Туризм і рекреація»
1 курс
Web-комунікації в туристичному бізнесі
Міжнародний протокол та етикет
Міжнародні стратегії економічного розвитку
2 курс
Міжнародні стратегії економічного розвитку
Управління якістю туристичних послуг
Інноваційні технології у ресторанному господарстві
Каталог ДВВ за минулі навчальні роки | перейти |