на 2022-2023 навчальний рік
для здобувачів освітнього ступеня «БАКАЛАВР»:
спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма «Технології харчування»
1 курс
Гастрономія в закладах ресторанного господарства
Основи маркетингу закладів ресторанного господарства
2 курс
Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства
Фізіологія та гігієна харчування
Виробнича санітарія та гігієна праці
Харчові добавки, ферменти і ароматизатори
Харчові добавки, прянощі та приправи
Дієтичні добавки та ароматизатори
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Фізико-хімічні та біотехнологічні процеси в технології продукції ресторанного господарства
Функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості сировини ресторанного господарства
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
1 курс
Основи наукових досліджень та технічної творчості
2 курс
Екотехнології в індустрії гостинності
Екологічна безпека у сфері гостинності
Основи наукових досліджень та технічної творчості
спеціальність 242 «Туризм»
освітня програма «Туризм»
1 курс
2 курс
Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України
Організація анімаційної діяльності
Організація виставкової діяльності
Організація масових туристичних заходів
Проектування та дизайн туристичних та готельних комплексів
3 курс
Друга іноземна мова (німецька)
Друга іноземна мова (французька)
Управління сталим розвитком та туристична політика ЄС
4 курс
Барна справа та організація роботи сомельє
Бізнес-планування стартапів в туризмі
Бізнес-планування в туризмі та ГРГ
Друга іноземна мова (німецька)
Друга Іноземна мова (французька)
Економіка і ціноутворення туризму
Організація туризму (МІСЕ-туризм)
Прикладна статистика в туристичному секторі
Прогнозування діяльності підприємств туризму
Стандартизація, сертифікація та ліцензування в туризмі
Технології інформування та комунікацій
для здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР»:
спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Сталі харчові ланцюги у виробництві інноваційної харчової продукції
Теоретичні основи аюрведичного харчування
спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»
Харчова та санітарна токсикологія
Фітотерапія та застосування рослин в аюрведичній практиці
Основи аюрведичної системи оздоровлення людини
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Сталі харчові ланцюги у виробництві дієтичної та аюрведичної харчової продукції
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
освітня програма «Готельна і ресторанна справа»
Автоматизація в готельно-ресторанному бізнесі
Енергозберігаючі технології для готельно-ресторанних підприємств
Конкурентоспроможність підприємств індустрії гостинності
Корпоративне підприємництво у сфері гостинності
Методологія та методи досліджень
Молекулярні технології продукції ресторанного господарства
НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції
Прикладні методи досліджень в готельно-ресторанному господарстві
Проектування готельних і ресторанних комплексів
Промоція туристичних дестинацій
Професійне спілкування іноземною мовою
Сучасні теорії та концепції харчування
Сучасні харчові технології в закладах готельно-ресторанного господарства
Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів
PR технології в індустрії гостинності
Project managment в готельно-ресторанному бізнесі
спеціальність 242 «Туризм»
освітня програма «Туризмознавство»
1 курс
HR технології в індустрії гостинності
Гастрономія та енологія в туризмі: сучасні тенденції
Міжнародний протокол та етикет
Професійне спілкування іноземною мовою
Міжнародні стратегії економічного розвитку
Управління стійким розвитком дестинацій: досвід ЄС
Управління конкурентоспроможністю туристичного підприємства
Корпоративне підприємництво у сфері гостинності
Промоція туристичних дестинацій
Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів
Сучасні теорії та концепції харчування
Методи і моделі прийняття рішень
2 курс
Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві
Методи і моделі прийняття рішень
Промоція туристичних дестинацій
Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів
Управління якістю туристичних послуг
Каталог ДВВ на 2021-2022 навчальний рік | перейти |