Н У Х Т

Каталог дисциплін вільного вибору

на 2022-2023 навчальний рік

для здобувачів освітнього ступеня «БАКАЛАВР»:

спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма «Технології харчування»

 

1 курс

 

Дипломатичний протокол


Стандарти роботи F&B сервісу


Гастрономія в закладах ресторанного господарства


Оздоровче харчування


Основи аюрведичної дієтології


Основи маркетингу закладів ресторанного господарства


Мерчендайзинг


Кулінарознавство

 

 

2 курс

 

Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства


Фізіологія та гігієна харчування


Виробнича санітарія та гігієна праці


Харчові добавки, ферменти і ароматизатори


Харчові добавки, прянощі та приправи


Дієтичні добавки та ароматизатори


Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства


Фізико-хімічні та біотехнологічні процеси в технології продукції ресторанного господарства


Функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості сировини ресторанного господарства

спеціальність 242 «Туризм»
освітня програма «Туризм»

 

1 курс

 

Активний туризм


Світова індустрія гостинності


Спортивний туризм


Кулінарознавство


Німецька мова


Французька мова

 

2 курс

 

Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України


Етика гостинності


Історія туризму


Кулінарні традиції України


Організація анімаційної діяльності


Організація виставкової діяльності


Організація масових туристичних заходів


Проектування та дизайн туристичних та готельних комплексів


Рекреаційні комплекси світу

 

 

3 курс

 

Друга іноземна мова (німецька)


Друга іноземна мова (французька)


Екологічний та агротуризм


Івент-менеджмент


Івентивний туризм


Ділова іноземна мова 


Міжнародна економіка


Музеєзнавство


Музеї України 


Спеціалізований туризм 


Управління сталим розвитком та туристична політика ЄС 

 

4 курс

 

Барна справа та організація роботи сомельє


Бізнес-планування стартапів в туризмі


Бізнес-планування в туризмі та ГРГ


Друга іноземна мова (німецька)


Друга Іноземна мова (французька)


Електронний маркетинг


Екоменеджмент в туризмі


Економіка і ціноутворення туризму


Комунікативний менеджмент


Міжнародний туризм


Організація туризму (МІСЕ-туризм)


Прикладна статистика в туристичному секторі


Прогнозування діяльності підприємств туризму


Стандартизація, сертифікація та ліцензування в туризмі


Технології інформування та комунікацій


SMM в туризмі


Web-технології в туризмі

для здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР»:

спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
освітня програма «Готельна і ресторанна справа»

 

Автоматизація в готельно-ресторанному бізнесі


Дієтологія


Енергозберігаючі технології для готельно-ресторанних підприємств


Інтелектуальна власність


Конкурентоспроможність підприємств індустрії гостинності


Корпоративне підприємництво у сфері гостинності


Методологія та методи досліджень


Міжнародний готельний бізнес


Молекулярні технології продукції ресторанного господарства


НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції


Прикладні методи досліджень в готельно-ресторанному господарстві


Проектування готельних і ресторанних комплексів


Промоція туристичних дестинацій


Професійне спілкування іноземною мовою


Сервісні інновації в галузі


Сучасні теорії та концепції харчування


Сучасні харчові технології в закладах готельно-ресторанного господарства


Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів


PR технології в індустрії гостинності


Project managment в готельно-ресторанному бізнесі


Web-комунікації в готельно-ресторанному бізнесі

спеціальність 242 «Туризм»
освітня програма «Туризмознавство»

 

1 курс

 

Глобальна економіка


HR технології в індустрії гостинності


Reveneu менеджмент


Гастрономія та енологія в туризмі: сучасні тенденції


Міжнародний протокол та етикет


Трудове та договірне право


Професійне спілкування іноземною мовою


Міжнародні стратегії економічного розвитку


Управління стійким розвитком дестинацій: досвід ЄС


Управління конкурентоспроможністю туристичного підприємства


Корпоративне підприємництво у сфері гостинності


Промоція туристичних дестинацій 


Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів 


Дієтологія 


Сучасні теорії та концепції харчування 


Інтелектуальна власність 


Методи і моделі прийняття рішень 


Технології високої кухні 

 

2 курс

 

Геоінформаційні технології


Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві


Методи і моделі прийняття рішень


Промоція туристичних дестинацій


Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів


Туристична дестинація Київ


Управління якістю туристичних послуг


Health туризм


Wellness&Spa туризм

 

 Каталог ДВВ на 2021-2022 навчальний рік перейти