Каталог дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти на 2024-2025 навчальний рік
для здобувачів освітнього ступеня «БАКАЛАВР»:
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології харчування»
2 курс
Хімія і технологія сировини ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів у ресторанному господарстві
Нормативне забезечення діяльності підприємств ресторанного господарства
Захист прав споживачів харчової продукції
Екотехнології в ресторанному господарстві
Стандартизація, метрологія, сертифікація
3 курс
Харчові добавки, прянощі та приправи
Барна справа та робота сомельє
Конструювання та оптимізація складу нових харчових продуктів
Молекулярні технології в закаладах ресторанного господарства
Системи управління логістичною діяльністю закладів ресторанного господарства
4 курс
Основи кулінарного мистецтва оформлення продукції ресторанного господарства
Системи управління логістичною діяльністю закладів ресторанного господарства
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»
2 курс
Екотехнології в індустрії гостинності
Екологічна безпека в сфері гостинності
Основи наукових досліджень та технічної творчості
3 курс
Професійна комунікація іноземною мовою
Барна справа та організація роботи сомел'є
Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний і європейський досвід
Друга іноземна мова (французька)
Друга іноземна мова (німецька)
Рекреалогія та курортна справа
Франчайзинг у сфері гостинності
Фінансова грамотність та основи обліку в галузі
4 курс
Професійна комунікація іноземною мовою
НАССР і системи управління безпечністю кулінарної продукції
Корпоративне управління в сфері гостинності
Моделювання діяльності готельних підприємств
Маркетинговий менеджмент в готельно-ресторанному бізнесі
спеціальність 242 «Туризм і рекреація»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Туризм»
2 курс
Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України
Екологічний туризм та агротуризм
Організація анімаційної діяльності
Організація виставкової діяльності
Проєктування та дизайн туристичних та готельних комплексів
3 курс
Друга іноземна мова (французька)
Друга іноземна мова (німецька)
Соціальний туризм: світовий досвід та перспективи
Прикладна статистика в туристичному секторі
4 курс
Барна справа та організація роботи сомельє
Бізнес-планування стартапів в туризмі
Бізнес-планування в туризмі та ГРГ
Друга іноземна мова (німецька)
Економіка і ціноутворення туризму
Електронний маркетинг в туризмі
Інозмна мова за професійним спрямуванням
Організація дитячого та молодіжного туризму
Управління сталим розвитком та туристична політика ЄС
Прогнозування діяльності підприємств туризму
Стандартизація, сертифікація та ліцензування в туризмі
Організація туризму (МІСЕ-туризм)
для здобувачів освітнього ступеня «МАГІСТР»:
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»
2 курс
Фітотерапія та застосування рослин в аюрведичній практиці
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Основи аюрведичної системи оздоровлення людини
Харчова та санітарна токсикологія
спеціальність 181 «Харчові технології»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»
2 курс
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Теоретичні основи аюрведичного харчування
Харчова та санітарна токсикологія
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Готельна і ресторанна справа»
1 курс
спеціальність 242 «Туризм і рекреація»
Дисципліни з каталогу освітньої програми «Туризм і рекреація»
1 курс
2 курс
Методи і моделі прийняття рішень
Управління якістю туристичних послуг
Інноваційні технології у ресторанному господарстві
Управління розвитком дестинацій: досвід ЄС
Управління конкурентоспроможністю туристичного підприємства
Гастрономія та енологія в туризмі: сучасні тенденції
Каталог ДВВ за минулі навчальні роки | перейти |