КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «БАКАЛАВР»:
спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма «Технології харчування»
1 курс
Гастрономія в умовах закладів ресторанного господарства
Етика і естетика в ресторанній справі
English for Life: базовий курс англійської мови
Хімія і технологія сировини ресторанного господарства
Товарознавство харчових продуктів у ресторанному господарстві
Наукові товарознавчі дослідження продуктів у ресоранному господарстві
Основи наукової творчості у вищій школі
Науково-технічна творчість у ресторанному господарстві
2 курс
Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства
Фізіологія та гігієна харчування
Виробнича санітарія та гігієна праці
Харчові добавки, ферменти і ароматизатори
Харчові добавки, прянощі та приправи
Дієтичні добавки та ароматизатори
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Фізико-хімічні та біотехнологічні процеси в технології продукції ресторанного господарства
Функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості сировини ресторанного господарства
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
1 курс
Захист прав споживачів послуг гостинності
Нормативне забезпечення діяльності підприємств індустрії гостинності
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Світова та національна культурна спадщина
2 курс
Екотехнології в індустрії гостинності
Екологічна безпека у сфері гостинності
4 курс
Мерчандайзинг в готельно-ресторанному господарстві
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Товарознавство в готельному господарстві
Операційний менеджмент в галузі
спеціальність 242 «Туризм»
освітня програма «Туризм»
1 курс
Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України
2 курс
Проектування та дизайн туристичних та готельних комплексів
Організація виставкової діяльності
Організація анімаційної діяльності
3 курс
Друга іноземна мова (німецька)
Друга іноземна мова (французька)
Іноземна мова за проф.спрямуванням
Управління сталим розвитком та турполітика ЄС
4 курс
Барна справа та організація роботи сомельє
Бізнес-планування інновпродуктів в туризмі
Бізнес-планування стартапів в туризмі
Бізнес-планування в туризмі та ГРГ
Глобальний ринок туристичних послуг
Ділова Іноземна мова (рівень А2+)
Ділова Іноземна мова (рівень В1)
Економіка і аналіз діяльності підприємств туризму
Економіка і ціноутворення туризму
Організація туризму (МІСЕ-туризм)
Прогнозування діяльності підприємств туризму
КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «МАГІСТР»:
спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»
Проєктні послуги для ресторанних мереж
PR-технології в ресторанному господарстві
Інжиніринг у ресторанному бізнесі
Інфраструктурні проєкти закладів ресторанного господарства
Сучасні теорії та концепції харчування
Теоретичні основи аюрведичного харчування
спеціальність 181 «Харчові технології»
освітня програма «Технології аюрведичних харчових продуктів»
Фітотерапія та застосування рослин в аюрведичній практиці
Теорія та практика впливу смаку і аромату на баланс дош
Основи аюрведичної системи оздоровлення людини
Науково-практичні основи технології аюрведичних продуктів лікувально-профілактичного призначення
Фітотерапія та лікарські трави в аюрведичному харчуванні
Філософія дослідницької інновації
Адміністративно-правові засади управління безпекою підприємств в Україні
Психологія управління та конфліктологія
Тренінг формування комунікативної компетентності керівника
PR-технології у аюрведичних закладах ресторанного господарства
Менеджмент якості та безпеки продукції у аюрведичних закладах ресторанного господарства
Концепції та стратегії розвитку аюрведичного закладу ресторанного господарства
Безпека і якість аюрведичних харчових продуктів
Сталі харчові ланцюги та безпека аюрведичної продукції
Управління безпечністю харчової продукції у закладах ресторанного господарства
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
освітня програма «Готельна і ресторанна справа»
Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії
Економічна оцінка готельно-ресторанних інновацій
Конкурентні стратегії розвитку готельного бізнесу
Інжиніринг у готельному та ресторанному господарстві
Розвиток організаторських та лідерських здібностей
Прикладні методи досліджень в готельно-ресторанному господарстві
Методологія наукових досліджень
Науково-дослідницький практикум в готельно-ресторанному господарстві
спеціальність 242 «Туризм»
освітня програма «Туризмознавство»
1 курс
HR-менеджмент підприємств туристичного та готельного бізнесу
Web-комунікації в туристичному бізнесі
Міжнародний протокол та етикет
Управління інтелектуальним капіталом
Міжнародні стратегії економічного розвитку
Управління стійким розвитком дестинацій: досвід ЄС
Управління конкурентоспроможністю туристичного підприємства
Гастрономія і енологія в туризмі: сучасні тенденції
2 курс
Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві
Методи і моделі прийняття рішень
Промоція туристичних дестинацій
Технології організації спеціалізованих гастрономічних турів
Управління якістю туристичних послуг