Н У Х Т

Магістри

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

«Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»

«Технології зберігання і переробки зерна»

«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

«Технології цукру та полісахаридів»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

«Технології зберігання, консервування та переробки молока»

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого

 

«Мехатроніка»

«Машини і технології пакування»

«Машини і ресурсозберігаючі технології переробки упаковки»

«Інжиніринг харчових виробництв»

«Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв»

«Електротехнічні системи електроспоживання»

«Енергетичний менеджмент» за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

«Холодильні машини і установки»

«Теплоенергетика»

«Енергетичний менеджмент» за спеціальністю 144 «Теплоенергетика»

Навчально-науковий інститут економіки і управління

 

«Облік і аудит»

«Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

«Товарознавство і комерційна діяльність»

«Логістика»

«Менеджмент організацій і адміністрування»

«Управління персоналом та економіка праці»

«Економіка підприємства»

«Маркетинг»

«Управління фінансово-економічною безпекою»

«Товарознавство і комерційна діяльність»

«Фінанси, банківська справа та страхування»

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

 

«Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління»

«Інформаційні управляючі системи та технології»

«Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг»

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

 

«Технології в ресторанному господарстві»

«Готельна і ресторанна справа»

«Технології аюрведичних харчових продуктів»

«Технології харчування»

«Туризмознавство»

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 

«Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»

«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»

«Технології зберігання і переробки зерна»

«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»

«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

«Технології цукру та полісахаридів»

«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»

«Технології зберігання, консервування та переробки молока»

«Технології продуктів бродіння і виноробства»

«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»

«Якість, стандартизація та сертифікація»

«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»