Н У Х Т

Гойко Ірина Юріївна

Гойко Ірина Юріївна
доцент, кандидат технічних наук

Відповідальна за практичну підготовку здобувачів.

Виконує обов’язки секретаря кафедри ТОП, є профгрупоргом кафедри ТОП.

Освіта: закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості 1988 р. (Національний університет харчових технологій).
Спеціальність: «Технології молока та молочних продуктів», кваліфікація – інженер – технолог.

Працює в університеті з 1980 року, на кафедрі технології оздоровчих продуктів з грудня 2007 року.

У  2008 р. захищено дисертаційну роботу «Інтенсифікація сорбції іонів міді та хрому дріжджами Saccharomyces cerevisiae в магнітному полі», представлену на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20. – біотехнологія (технічні науки).

Підвищення кваліфікації:

1. Випробувальна лабораторія ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» з 22.10. 2018 р. по 22.11. 2018 р.

2. Підвищення кваліфікації в ІПДО НУХТ за темою семінару  «Сучасні методи обробки тестової інформації для наукових працівників» 13.02.2023р. – 28.02.2023р. Сертифікат №843/49д;

3. Підвищення кваліфікації в ІПДО НУХТ за темою семінару «Використання хмарних технологій для дистанційного вирішення освітніх та наукових завдань». 20.03.2023 р. – 03.04.2023 р. сертифікат № 1615/81д

4. Учасник онлайн-зустрічі на тему «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP» 28.09.2023р.  

Викладає дисципліни:

 «Фізіологія харчування»;
«Харчові технології. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»;
«Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів»;
«Удосконалення технологій та продукції для спецконтингентів»;
«Основи дієтології та дієтичне харчування»;
«Моніторінг виробничих процесів».

Загальний стаж педагогічної роботи складає 16 років, наукової роботи - 43 роки.

Науковий доробок складає понад 276 наукових праць, в тому числі 59 статей, з них 23 входять до наукометричних баз: Scopus, IndexCopernicus, 75 патентів, 1 авт.твір, 2 навчальних посібників, 1 розділ у колективній монографії, 20 навчально-методичних рекомендацій.

Напрямки наукової діяльності:

1. Науковий керівник теми «Розроблення інноваційного способу виробництва мармеладу спеціального призначення» реєстраційний номер (0123U103944);
2. Науковий керівник теми «Розроблення технологій функціональних харчових продуктів з комбінованим складом сировини» реєстраційний номер (0123U103984).

Контакти:

тел.+38(093) 9224403
E-mail: irina@nuft.edu.ua

Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:

ORCIDhttps://orcid.org/0000-0002-1680-5087
Scopus:https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=8530860400
Google Scholar:https://scholar.google.com.ua/citations?user=gpxeGeYAAAAJ&hl=uk
eNUFTIR:https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/browse?type=author&value=%D0%93%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE%2C+%D0%86%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%AE%D1%80%D1%96%D1%97%D0%B2%D0%BD%D0%B0