Н У Х Т

Шубіна Євгенія Андріївна

Шубіна Євгенія Андріївна
асистент
відповідальна за зв’язки з бібліотекою

Освіта: Сумський національний аграрний університет

Кваліфікація за дипломом: магістр

Спеціальність: «Харчові технології», освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

З 2021 року навчається в аспірантурі Національного університету харчових технологій, з 2023 року працює на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів. 

Викладає дисципліни:

- Оптимізація, моделювання та статистичні методи аналізу в харчових технологіях
- Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М1
- Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5

Науковий доробок складає 27 публікацій, у тому числі: 2 розділів у колективних монографіях, 8 статті, з них 3  в закордонних виданнях що входять до наукометричної бази Scopus; 1 патент на на корисну модель.

Напрямки наукової діяльності – Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини

Контакти:

E-mail: yevheniiashubina9@gmail.com

Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:

ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7153-999X

Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57222048962

GoogleScholar: https://scholar.google.com/citations?user=g5M4IzYAAAAJ&hl=ru&authuser=1