Освіта: Сумський національний аграрний університет
Кваліфікація за дипломом: магістр
Спеціальність: «Харчові технології», освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
З 2021 року навчається в аспірантурі Національного університету харчових технологій, з 2023 року працює на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів.
Викладає дисципліни:
- Оптимізація, моделювання та статистичні методи аналізу в харчових технологіях
- Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. М1
- Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5
Науковий доробок складає 27 публікацій, у тому числі: 2 розділів у колективних монографіях, 8 статті, з них 3 в закордонних виданнях що входять до наукометричної бази Scopus; 1 патент на на корисну модель.
Напрямки наукової діяльності – Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білокумісної сировини
Контакти:
E-mail: yevheniiashubina9@gmail.com
Посилання на профіль науковця в наукометричних базах:
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7153-999X
Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57222048962
GoogleScholar: https://scholar.google.com/citations?user=g5M4IzYAAAAJ&hl=ru&authuser=1