Н У Х Т

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором

18 жовтня 2023

«Технології харчових концентратів» з гостьовим лектором

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція. Цього разу спікером виступив завідувач відділу виробництва ТОВ «Чіпси Люкс» Євген Строкач.

Підприємство є дочірнім компанії ПрАТ «Монделіс Україна», що входить до групи компаній «Mondelēz International». Лекція «Технологія виробництва чіпсів» відбулася у рамках вивчення дисципліни «Технології харчових концентратів» для здобувачів вищої освіти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, груп ТХ-3-4, ТХ-3-5 і ТХ-3-5ск.

Фахівець розповів про всі технологічні операції виробництва чіпсів з картоплі та їх параметри, детально пояснив призначення кожної технологічної операції. Лекція супроводжувалась мультимедійною презентацією, в якій лектор продемонстрував технологічне обладнання, встановлене на підприємстві, розповів про особливості його роботи. 

Здобувачі вищої освіти задавали фахівцю дуже багато запитань, на які він надав вичерпні відповіді.

Інформація лекційного заняття  стане студентам у пригоді під час виконання курсового проєкту і кваліфікаційної роботи.

Колектив кафедри висловлює вдячність Євгену Строкачу за таку змістовну лекцію, бажає успіхів у професійній діяльності та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
Викладачі НУХТ відвідали презентацію першого в Україні освітньо-дослідницього інструменту штучного інтелекту

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко, як членкиня наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва», відвідала презентацію першого в Україні освітньо-дослідницього інструменту штучного інтелекту, яка відбулася в Національному університеті фізичного виховання і спорту Україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ відвідали презентацію першого в Україні освітньо-дослідницього інструменту штучного інтелекту 22 квітня 2024

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько провела профорієнтаційний захід у Васильківському ліцеї № 6 (м. Васильків, Київської обл). Під час зустрічі з учнями 11 класу викладачка надала загальну інформацію про наш університет і більш детально ознайомила зі спеціальністю 181 «Харчові технології».  Крім тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї 13 вересня 2023

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі експертизи харчової продукції завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної та скороченої форми здобуття освіти. На розгляд екзаменаційної комісії було представлено ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи 21 лютого 2025

Про особливості національних традицій святкування Великодня в Україні студентам Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

Писанку нині вважають зразком декоративно-прикладного мистецтва. Традиція розмальовувати писанки є практично у всіх народів. Українська писанка – найунікальніший витвір української культури. Вона є символом Великодня – свята, коли воскресає природа, коли відроджується все живе для продовження життя на землі. 24 квітня мешканці гуртожитку Кам’янець...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості національних традицій святкування Великодня в Україні студентам Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 25 квітня 2019