Н У Х Т

«Смачний» маркетинг і якірний продукт: лайфхаки та цікавинки від наших маркетологів

06 квітня 2023

«Смачний» маркетинг і якірний продукт: лайфхаки та цікавинки від наших маркетологів

«Маркетингові прийоми в ресторанному бізнесі» – тема, що не змогла обмежитись одним засіданням, адже, крім «перших страв», є багато смачних пропозицій. Тому здобувачі освіти й викладачі зібралися знову, щоб заслухати лайфхаки та цікавинки від учасників студентського наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал».

Результати маркетингових досліджень в ресторанній сфері представили Анна Лещенко, Аліна Лукомець, Ксенія Цуканова, Ірина Рибалкіна та Лілія Ратошнюк. Український колорит у поєднанні зі сучасними просторовими рішеннями у незвичній концепції ресторану «SHO», затишок і ностальгія парк-кафе «Marianna», вишукані тістечка кондитерської «Namelaka», надзвичайні смаколики й коктейлі від «Sreda gastrobar» та чарівний інтер’єр «Balmelli Casual Cafe». І, звісно, не обійшлось без практики SMM, як мастхев у ресторанному бізнесі.

А «фірмовою стравою» гуртка стала пропозиція від Анни Абрамової: проєкт створення атмосферного ресторану у вінтажному стилі. Майбутня маркетологиня продумала всі нюанси: загальну концепцію, неймінг із власною історією, дизайн закладу, включаючи найменші дрібнички. Звісно, були представлені основні страви та якірний продукт, що здивує справжніх гурманів. Не обійшлось і без додаткових чинників привабливості ресторану – живої музики на фортепіано та інших приємних сюрпризів.

Наших маркетологів та їх викладачів настільки зацікавила пропозиція, що вони навіть запропонували місце розташування майбутнього ресторану, але поки що це – таємниця, яка має бути реалізована загальними зусиллями…

Опублікований: 06-04-2023
Читайте також:
Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся перший в цьому календарному році методичний семінар, який був презентований професоркою кафедри, академіком УАН Оксаною Шульгою. Підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» вимагає від ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 12 січня 2023

Міжнародне екобіотехнологічне стажування під час навчання

Біотехнологія відіграє ключову роль у забезпеченні екологічної стійкості шляхом очищення стічних вод за допомогою мікроорганізмів, які є по суті біологічними фільтрами, що видаляють забруднювачі. Цей процес дозволяє зменшити негативний вплив на навколишнє середовище, а отримані після очищення біодобрива стають важливим ресурсом для збереження ґрунт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне екобіотехнологічне стажування під час навчання 01 грудня 2023

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу

Днями для викладачів кафедри експертизи харчових продуктів і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка та здобувачів освіти різних ступенів відбувся семінар-презентація проєкту «Інноваційна освіта в сфері громадського харчування для підтримки сталості харчових систем» в рамках проєкту Erasmus+ «Цілі та співпра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу 13 червня 2025

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника

Нещодавно на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся надзвичайно цікавий практичний майстер-клас «Сучасні крафтові тенденції в світі аквакультури та гідробіонтів» від фахівців ТОВ «Українська креветка». ТОВ «Українська креветка» – еко-ферма на Київщині, де вирощують у промислових масштабах найбільші у світі креветки Макробрахіум Розе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника 13 червня 2025