Н У Х Т

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

11 січня 2019

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню «Carlsberg».

Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року, і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Загальна сума інвестицій, спрямованих на будівництво заводу, склала понад 68 млн. доларів США. У ньому втілилися найбільш передові світові інновації в пивоварінні та будівництві. На заводі встановлене новітнє обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії. А сам технологічний процес побудований із урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища. Перевагою Київського пивоварного заводу є зручне і функціональне планування приміщення. Потужність його виробництва складає 473 млн. літрів пива на рік.

Компанія прагне задовольнити бажання шанувальників і постійно розширює асортимент продукції. Традиційні сорти – світле, темне, міцне поповнилися білим, льодовим, фруктовим та іншими оригінальними відтінками смаку. Вся продукція відповідає світовим стандартам якості, керівництво досягає цього шляхом організації всебічного контролю і автоматизації виробництва. Завод «Карлсберг Україна» у Києві, як і інші підприємства групи, дотримується принципів корпоративної відповідальності перед суспільством. У рамках прийнятої стратегії забезпечується екологічна безпека виробництва, що засвідчує сертифікат ISO.

Студенти змогли краще ознайомитися з майбутньою професією, дізнатися про останні розробки в пивоварні та отримати знання, які вони зможуть застосувати на практиці в майбутньому.

Опублікований: 11-01-2019
Читайте також:
Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються!

Ні для кого не є секретом, що більшість зіштовхується з вибором своєї майбутньої професії у 16 років, щоб одразу ж прийняти рішення, яке обов’язково стане доленосним. Однак, чи можна уникнути небажаних помилок і пов’язаних з цим розчарувань? Звісно можна, навіть просто необхідно! Секретом цього чародійства з радістю діляться викладачі кафедри біоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються! 07 травня 2018

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ

Однією з необхідних складових вступу до закладів вищої освіти є мотиваційний лист. Кожний заклад освіти сам визначає вимоги до оформлення його тексту. Приймальна комісія нашого університету розробила, затвердила й оприлюднила Вимоги до мотиваційного листа вступників до НУХТ у 2023 році. Мотиваційний лист – викладена вступником письмово у довільній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ 07 липня 2023

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

З міського озера Івано-Франківська виловили понад сім тон риби. А все для того, щоб приготувати з них консервацію для українських захисників. Переробляють товстолобів, закручують у півлітрові банки і тушкують в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Щодня у нашому коледжі виготовляють дві сотні рибних консервів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Допомога ЗСУ від Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 12 квітня 2022

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023