Н У Х Т

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

11 січня 2019

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню «Carlsberg».

Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року, і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Загальна сума інвестицій, спрямованих на будівництво заводу, склала понад 68 млн. доларів США. У ньому втілилися найбільш передові світові інновації в пивоварінні та будівництві. На заводі встановлене новітнє обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії. А сам технологічний процес побудований із урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища. Перевагою Київського пивоварного заводу є зручне і функціональне планування приміщення. Потужність його виробництва складає 473 млн. літрів пива на рік.

Компанія прагне задовольнити бажання шанувальників і постійно розширює асортимент продукції. Традиційні сорти – світле, темне, міцне поповнилися білим, льодовим, фруктовим та іншими оригінальними відтінками смаку. Вся продукція відповідає світовим стандартам якості, керівництво досягає цього шляхом організації всебічного контролю і автоматизації виробництва. Завод «Карлсберг Україна» у Києві, як і інші підприємства групи, дотримується принципів корпоративної відповідальності перед суспільством. У рамках прийнятої стратегії забезпечується екологічна безпека виробництва, що засвідчує сертифікат ISO.

Студенти змогли краще ознайомитися з майбутньою професією, дізнатися про останні розробки в пивоварні та отримати знання, які вони зможуть застосувати на практиці в майбутньому.

Опублікований: 11-01-2019
Читайте також:
Жінок НУХТ вітають зі святом колеги-освітяни й виробничники

Наближається найчарівніше весняне свято – 8 березня. До університету почали надходити вітання прекрасній половині колективу НУХТ. Зокрема, свої найщиріші і найтепліші побажання висловили: голова правління Національної асоціації «Укрмолпром» Василь Бондаренко; генеральний директор Асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук; начальник кафедри військ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жінок НУХТ вітають зі святом колеги-освітяни й виробничники 05 березня 2021

Платформа Prometeus – сучасне джерело знань для викладачів

Викладачі кафедри екології та екоменеджменту підвищують професійну майстерність, використовуючи платформу онлайн-курсів Prometheus. Так, доцентки Оксана Салавор і Наталія Бублієнко вивчали курс «Оцінювання шкоди довкіллю від російської агресії», який включав навчання за чотирма модулями: «Технічне оцінювання шкоди, завданої довкіллю російською вій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Платформа Prometeus – сучасне джерело знань для викладачів 15 липня 2024

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування»

26 листопада 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся довгоочікуваний науково-практичний семінар із міжнародною участю «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. На захід були запрошені фахівці фірми «Bruker BioSpin GmbH» (Німеччина) з відділу АПК: док...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування» 29 листопада 2019

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів 04 листопада 2021