Н У Х Т

Зворушливе свято прощання з випускниками-бакалаврами відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 червня 2018

Зворушливе свято прощання з випускниками-бакалаврами відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 червня актова зала університету знову була заповнена вщент. Адже цього дня урочисте й водночас щемливе свято вручення дипломів бакалаврам відбулося на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

255 вже дипломованих фахівців зі спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки, рідні й друзі, а також викладачі, співробітники й студенти молодших курсів зібралися на чергове тепле сімейне факультетське святкування.

Щиро привітали своїх вихованців декан факультету Віктор Доценко, завідувачі кафедр – туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк, технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, безпеки життєдіяльності Наталія Володченкова, заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль. Багато теплих сердечних побажань прозвучали на адресу випускників, до яких долучилися і заступники декана – з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова та по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Традиційно подяки та грамоти були вручені кращим студентам й активістам, що множили славу й здобутки факультету й університету у науковій, спортивній і культурно-масовій роботі.

Не порушили добру традицію й факультетські митці, подарувавши присутнім море драйву й гарних емоцій своїми творчими виступами. До речі, левову частку цього святкового концерту підготували саме випускники.

Дуже зворушливим, насиченим непідробними емоціями, був виступ голови студентської ради Віталія Євстаф’єва, заступника голови студради Вікторії Новикової і випускниці спеціальності «Туризм» Яни Розумей, які щиросердо дякували викладачам і батькам та бажали всього найкращого друзям-випускникам.

Як одна мить промайнуло вручення дипломів, і ось лунає гімн факультету, й бакалаври поспішають зробити селфі й фото на згадку біля святкової факультетської фотозони. Хтось із них уже завтра вирушить у самостійне професійне життя, хтось прийде здавати документи на рідний факультет на вступ до магістратури, та незалежно від вибору свого подальшого життя, вони – завжди бажані й очікувані гості у Альма матер. Нехай доля буде прихильною до вас, випускники!

Опублікований: 26-06-2018
Читайте також:
Поєднання економічних і правових знань – крок до успішної самореалізації

Доцент кафедри економіки і права Володимир Рябенко прочитав гостьову лекцію на тему «Економіка – шлях до успіху» старшокласникам Канівської загальноосвітньої школи ім. Т.Г. Шевченка. Цей візит став цікавим досвідом для викладача і майбутніх вступників. Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері із живим діалогом між учнями та спікером. Виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання економічних і правових знань – крок до успішної самореалізації 08 травня 2025

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя новими задумами та яскравими подіями, гармонією, благополуччям і щастям! Бажаємо вам у Новому році міцного здоров'я, любові, добра, вірних друзів, турботи й підтримки близьких людей. Нехай наступний рік буде ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами 27 грудня 2019

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

6-7 березня 2018 року відбулася четверта всесвітня Twitter-конференція «RSC Twitter Poster Conference 2018», організована за сприяння Британського Королівського хімічного товариства (Royal Society of Chemistry - RSC). Захід демонструє все більшу прихильність фахівців до нового формату оприлюднення наукових результатів, і набув великої популярності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 12 березня 2018

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії

Карантин і закриті кордони не зупиняють наших талановитих студентів від участі у міжнародних кулінарних конкурсах! 9 травня країни Європи відзначали День Європи. З нагоди цього свята колеги із Разградської філії Русенського університету, партнера кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв нашого університету, вже вп’яте організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили журі Кулінарного марафону «Від ферми до столу», що відбувся у Болгарії 18 травня 2020