Н У Х Т

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

12 жовтня 2022

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили до навчання з 10 жовтня.

Гарант освітньої програми довів до здобувачів інновації НУХТ, направлені на провадження  положень Кодексу академічної етики у 2022-2023 навчальному році, та ознайомив їх із наказом №79 від 3 жовтня 2022 р., згідно з яким кожний здобувач, який вступив на навчання до університету, буде заключати  Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Привітавши здобувачів із початком навчання, Василь Пасічний пояснив магістрантам особливості організації навчального процесу в умовах воєнного стану та навів перелік обов’язкових  і вибіркових компонент освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса», що дозволить кожному здобувачеві обдумано визначитися з формуванням своєї освітньої траєкторії при виборі вибіркових дисциплін на рівні загальноуніверситетського каталогу, каталогу дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології» та вибіркових дисциплін з каталогу освітньої програми.

Василь Пасічний наголосив, що фокусом навчання за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» є підготовка висококваліфікованих фахівців для м’ясопереробної галузі через поглиблену практичну підготовку та науково-дослідну роботу здобувачів, у тому числі в рамках грантових тематик і запросив їх до активної участі в ІІІ міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка  відбудеться 18 жовтня 2022 року і присвячена 55-й річниці створення кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів. 

Опублікований: 12-10-2022
Читайте також:
День кар’єри на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

30 квітня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого провела для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» День кар’єри. Зранку на зустріч зі здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День кар’єри на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 01 травня 2024

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців

Готуючи свої кваліфікаційні роботи, наші магістранти продовжують користуватися широкими можливостями неформальної освіти й долучатися до цікавих і корисних освітніх та наукових івентів як від вітчизняних, так і від іноземних фахівців. 9 січня 2024 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців 18 січня 2024

Вічна пам'ять Борису Патону

19 серпня пішов із життя легендарний українець, інженер, науковець, академік, президент Національної академії наук України, Герой України Борис Євгенович Патон. Його колосальний внесок у розвиток науки переоцінити неможливо. Він завжди активно підтримував і українську освіту, всебічно сприяв підготовці висококваліфікованих фахівців, освічених особ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вічна пам'ять Борису Патону 20 серпня 2020

Особливості бухгалтерського обліку в Канаді на гостьовій лекції для наших здобувачів

3 червня на кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася зустріч викладачів і здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з аналітиком із управління грошовими засобами AGS Automotive Systems (Торонто, Канада) Мариною Морозов. Фахівчиня розповідала про особливості роботи бухгалтера в Канаді, окресл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості бухгалтерського обліку в Канаді на гостьовій лекції для наших здобувачів 06 червня 2022