Н У Х Т

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

12 жовтня 2022

Зустріч гаранта з магістрантами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 2022 року вступу

У рамках тижня академічної доброчесності, який вже став традицією в нашому університеті, на початку навчання здобувачів освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» на другому (магістерському) освітньому рівні гарант освітньої програми Василь Пасічний провів онлайн-зустріч зі здобувачами першого курсу, які приступили до навчання з 10 жовтня.

Гарант освітньої програми довів до здобувачів інновації НУХТ, направлені на провадження  положень Кодексу академічної етики у 2022-2023 навчальному році, та ознайомив їх із наказом №79 від 3 жовтня 2022 р., згідно з яким кожний здобувач, який вступив на навчання до університету, буде заключати  Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Привітавши здобувачів із початком навчання, Василь Пасічний пояснив магістрантам особливості організації навчального процесу в умовах воєнного стану та навів перелік обов’язкових  і вибіркових компонент освітньої програми «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса», що дозволить кожному здобувачеві обдумано визначитися з формуванням своєї освітньої траєкторії при виборі вибіркових дисциплін на рівні загальноуніверситетського каталогу, каталогу дисциплін спеціальності 181 «Харчові технології» та вибіркових дисциплін з каталогу освітньої програми.

Василь Пасічний наголосив, що фокусом навчання за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» є підготовка висококваліфікованих фахівців для м’ясопереробної галузі через поглиблену практичну підготовку та науково-дослідну роботу здобувачів, у тому числі в рамках грантових тематик і запросив їх до активної участі в ІІІ міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», яка  відбудеться 18 жовтня 2022 року і присвячена 55-й річниці створення кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів. 

Опублікований: 12-10-2022
Читайте також:
Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

Згідно з навчальним планом з 29 вересня по 12 жовтня 2021 року здобувачі другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання проходили переддипломну практику у провідних закладах столиці та України. Переддипломна прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики 18 жовтня 2021

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках навчальної дисципліни «Ресторанна справа» разом із лектором Вітою Цирульніковою і викладачами Оленою Блощинською та Інгою Дочинець відвідали Музей Ханенків, зокрема виставку «На десерт», присвячену вишуканим традиціям споживання солодощів і десертних напоїв у 18-19 ст. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 05 квітня 2019

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці

Продовжується плідна співпраця між нашим університетом і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», викладачі кафедри технології харчових виробництв та ресторанного господарства якого люб’язно запросили викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачів старших курсів освітнього ступеня «бакалавр» с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові технології для харчування та зміцнення здоров’я: гостьова лекція від грецької науковиці 25 жовтня 2023

Спеціалізованим вченим радам дозволили проводити засідання у форматі відеозв’язку

В умовах карантину спеціалізовані вчені ради зможуть проводити засідання з використанням засобів відеозв’язку в режимі реального часу. 15 липня 2020 року за внесення відповідних змін до Порядку присудження наукових ступенів проголосував Уряд. Програмне забезпечення для таємного голосування має бути автономним і забезпечувати верифікацію голосів. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціалізованим вченим радам дозволили проводити засідання у форматі відеозв’язку 16 липня 2020