У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності університету.
Доцент кафедри Ігор Страшинський представив кафедру, описав її переваги, навів приклади освітньої мобільності наших здобувачів, проходження ними практики за кордоном.
Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вразила гостей своєю новою навчально-науковою лабораторією. Ігор Страшинський розповів, що лабораторія була відкрита в поточному році, і створена завдяки тісній співпраці колективу кафедри з виробничниками – холдингом «Миронівський хлібопродукт». Він наголосив, що роботодавці зацікавлені у наших випускниках і сприяють університетові у підготовці високоякісних і затребуваних на ринку праці фахівців.