Н У Х Т

Менеджмент без кордонів: досвід здобувачки освіти у міжнародній програмі

06 листопада 2025

Менеджмент без кордонів: досвід здобувачки освіти у міжнародній програмі

Четвертокурсниця освітньої програми «Менеджмент» Навчально-наукового інституту і управління Тетяна Балабан взяла участь у освітній програмі «Молодь без кордонів: разом у НАТО» (Nato Youth Without Borders: Empowering Youth For A Secure Future Of Ukraine And Allies). Цей проєкт реалізується ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС» за підтримки Організації Північноатлантичного договору (НАТО).

ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»» допомагає молоді зрозуміти, як працює система колективної безпеки НАТО. «Молодь без кордонів: разом у НАТО» – це тримісячна освітня програма, спрямована на розвиток лідерських і аналітичних навичок у сфері міжнародних відносин. Підсумком програми стало моделювання засідання Ради Україна-НАТО, де випускники проєкту виступили у ролі делегатів, що відтворили процес прийняття рішень у Альянсі.

Тетяна значно підвищила рівень своїх професійних та особистісних компетентностей. Програма сприяла розвитку комунікаційних і презентаційних навичок, зокрема умінню ефективно висловлювати власні ідеї, працювати з міжнародною аудиторією та застосовувати англійську мову в професійному середовищі. Участь у спільних проєктах дала можливість удосконалити навички командної роботи, проявити лідерські здібності, здійснювати розподіл ролей і координувати діяльність групи.

Особливу увагу було приділено формуванню стратегічного й критичного мислення: здобувачка освітньої програми «Менеджмент» опанувала підходи до аналізу геополітичних процесів.

Під час програми вона також удосконалила низку важливих soft skills: уміння працювати в мультикультурному середовищі, критичне мислення, емоційний інтелект, адаптивність і тайм-менеджмент.

Студентка вдячна за можливості долучитись до проєкту та нові знайомства.

Опублікований: 06-11-2025
Читайте також:
Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції

6 травня у Науковому центрі «Український інститут вина» відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, на якому оцінювалися нові зразки виноробної продукції. До числа експертів увійшли і фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько. За результата...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції 07 травня 2021

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри. До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам 18 травня 2018

Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завідувачка  кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран у межах дії Договору про співробітництво завітала до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського для обговорення питань пріоритетних і перспективних напрямів розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу та сучасних проблем господарювання суб’єктів сфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 11 травня 2023

Біотехнологія ХХІ століття

У Національному університеті України «Київський політехнічний інституту імені Ігоря Сікорського» відбулася XVII Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», в якій наші здобувачі-біотехнологи разом із керівниками взяли участь та оприлюднили результати наукових досліджень. Робота здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія ХХІ століття 29 травня 2023