Н У Х Т

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями

04 грудня 2019

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями

Для кожного фахівця неодмінним фактором професійного зростання є постійний контакт із передовими виробниками галузі. Днями студенти хіміки-технологи групи ХТ-3-4 разом із доцентом кафедри харчової хімії Світланою Ковальовою відвідали київське підприємство вітчизняного флагмана-виробника напоїв «Оболонь».

Фахівець підприємства Олена гостинно зустріла майбутніх фахівців і цікаво розповіла про історію становлення ПрАТ «Оболонь». Також студенти ознайомилися із сучасною технологією виробництва пива і безалкогольних напоїв. Вони зацікавилися пропозиціями працевлаштування, а господарі запросили нашу молодь до співпраці.            Сподіваємося, що такі корисні заходи допоможуть нашим здобувачам швидко працевлаштуватися і побудувати свою успішну кар’єру в галузі харчових технологій. А за високу якість освіти наших випускників-технологів ручається НУХТ!

Опублікований: 04-12-2019
Читайте також:
Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 січня 2019

Кафедра готельно-ресторанної справи співпрацює з провідними підприємствами індустрії гостинності

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує розвивати співпрацю з провідними підприємствами індустрії гостинності. 21 вересня з дотриманням усіх протиепідемічних вимог відбувся науковий семінар для викладачів кафедри на базі готелю «Ramada Encore Kyiv» міжнародної готельної мережі «Wyndham Hotel Group». Керівництво компанії «Хотел Менеджмент Гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи співпрацює з провідними підприємствами індустрії гостинності 22 вересня 2020

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

11 червня 2021 р. в університеті працювала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій  EUforUA (611278-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 21 липня 2021

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету пропонують користувачам для ознайомлення оновлену версію електронної бібліотеки Національного університету харчових технологій. Ресурс має нові розширені можливості пошукового апарату за параметрами: кафедра, дисципліна, спеціальність, номер електронних методичних вказівок. Наразі цей ресурс працю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції 06 липня 2021