Н У Х Т

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями

04 грудня 2019

Знайомимося зі сучасними виробничими технологіями

Для кожного фахівця неодмінним фактором професійного зростання є постійний контакт із передовими виробниками галузі. Днями студенти хіміки-технологи групи ХТ-3-4 разом із доцентом кафедри харчової хімії Світланою Ковальовою відвідали київське підприємство вітчизняного флагмана-виробника напоїв «Оболонь».

Фахівець підприємства Олена гостинно зустріла майбутніх фахівців і цікаво розповіла про історію становлення ПрАТ «Оболонь». Також студенти ознайомилися із сучасною технологією виробництва пива і безалкогольних напоїв. Вони зацікавилися пропозиціями працевлаштування, а господарі запросили нашу молодь до співпраці.            Сподіваємося, що такі корисні заходи допоможуть нашим здобувачам швидко працевлаштуватися і побудувати свою успішну кар’єру в галузі харчових технологій. А за високу якість освіти наших випускників-технологів ручається НУХТ!

Опублікований: 04-12-2019
Читайте також:
Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 19 грудня 2019

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  взяли участь у онлайн-тренінгу «Маркування органічної продукції. Державний логотип для органічної продукції». До тренінгу також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних продуктів». Тренінг був організований Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти 21 листопада 2023

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 листопада 2019

Вітання приймають випускники-бакалаври кафедри економіки і права 2024 року!

На кафедрі економіки і права завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 051 Економіка, освітньої програми «Економіка підприємства». Ми випускаємо нове покоління талановитих економістів, які протягом чотирьох років наполегливо навчалися, розвивали свої професійні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають випускники-бакалаври кафедри економіки і права 2024 року! 24 червня 2024