Н У Х Т

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій

15 грудня 2023

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій

У Сумському фаховому коледжі нашого університету відбулося друге заняття з домедичної допомоги, яке зміцнило знання та навички персоналу у сфері безпеки та екстрених ситуацій. Це ініціатива громадської організації «Купина», керівником-інструктором якої є Євген Титаренко.         

Під час заходу Євген Титаренко нагадав співробітникам коледжу основні аспекти першої медичної допомоги та надав важливі поради щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій. Учасники отримали можливість вдосконалити свої навички під час практичних вправ і симуляційних ситуацій.          

Такі тренування не лише зміцнюють загальний рівень безпеки в коледжі, а й готують персонал до непередбачуваних обставин. Практичні заняття від Громадського об'єднання «Купина» допомагають бути готовими до будь-яких викликів та зберігати спокій у найскладніших ситуаціях.     

Ця ініціатива стала важливим кроком у підготовці персоналу до дій у надзвичайних ситуаціях, а здобуті навички стануть невід'ємною частиною професійного розвитку кожного учасника освітнього процесу.

Коледж продовжує рух до високих стандартів безпеки та допомоги, забезпечуючи сприятливу та безпечну атмосферу для всіх членів спільноти.

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
Про перспективи співпраці з німецькою Службою Старших Експертів (SES) дізналися в університеті

13 лютого до університету завітали представники німецької Служби Старших Експертів (SES), щоб познайомити наш колектив із можливостями залучення німецьких фахівців в якості експертів-консультантів. Гості зустрілися з ректором університету Анатолієм Українцем і проректором з наукової роботи Олександром Шевченком, а також поспілкувалися з директорам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективи співпраці з німецькою Службою Старших Експертів (SES) дізналися в університеті 13 лютого 2020

Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

До світлого свята Великодня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка ініціював Digital-Великдень. Свято Великодня символізує нове життя, надію, перемогу добра над злом. Саме у темні часи особливе значення має світле свято людяності та небайдужості, а символи цього свята прикрашають святковий стіл кожн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 14 травня 2024

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка. Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи 17 травня 2018

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 квітня 2024