Н У Х Т

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій

15 грудня 2023

Зміцнюємо скіли у сфері безпеки та екстрених ситуацій

У Сумському фаховому коледжі нашого університету відбулося друге заняття з домедичної допомоги, яке зміцнило знання та навички персоналу у сфері безпеки та екстрених ситуацій. Це ініціатива громадської організації «Купина», керівником-інструктором якої є Євген Титаренко.         

Під час заходу Євген Титаренко нагадав співробітникам коледжу основні аспекти першої медичної допомоги та надав важливі поради щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій. Учасники отримали можливість вдосконалити свої навички під час практичних вправ і симуляційних ситуацій.          

Такі тренування не лише зміцнюють загальний рівень безпеки в коледжі, а й готують персонал до непередбачуваних обставин. Практичні заняття від Громадського об'єднання «Купина» допомагають бути готовими до будь-яких викликів та зберігати спокій у найскладніших ситуаціях.     

Ця ініціатива стала важливим кроком у підготовці персоналу до дій у надзвичайних ситуаціях, а здобуті навички стануть невід'ємною частиною професійного розвитку кожного учасника освітнього процесу.

Коледж продовжує рух до високих стандартів безпеки та допомоги, забезпечуючи сприятливу та безпечну атмосферу для всіх членів спільноти.

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП»

У рамках співпраці НУХТ з ПрАТ «МХП» 6 червня провідна фахівчиня із залучення та розвитку молоді ПрАТ «МХП» Марина Шептицька завітала на кафедру технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, де зустрілася з викладачами кафедри та здобувачами освіти, які навчаються в Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває співпраця Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з ПрАТ «МХП» 11 червня 2024

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022

Як працюють впроваджені системи управління якістю і безпечністю на виробництві побачили студенти

Нещодавно студенти другого курсу разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко побували на підприємстві однієї з провідних агропромислових компаній України – ПАТ «Миронівській птахофабриці». ПАТ «Миронівський хлібопродукт» – абсолютний лідер українського ринку виробництва курятини, а також – найбільший експортер м'яса пти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працюють впроваджені системи управління якістю і безпечністю на виробництві побачили студенти 29 жовтня 2018

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт»

Студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» зробили свій перший крок у професійному напрямку, взявши участь у грантовому конкурсі «Кар'єрний старт». З 2 січня 2025 року вони працевлаштовані в компанію ТОВ «CеDеPе» у м. Львів, де опановують нові практичні навички бухгалтерії, працюючи на платформі для ведення б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бонуси грантового конкурсу «Кар'єрний старт» 15 січня 2025