Н У Х Т

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів

14 квітня 2025

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін) здобувачі-бакалаври 4-го курсу доєдналися до міжнародного вебінару «Change Management of Food Safety Culture: Effective Strategies for Achieving Greatness», організованого провідними фахівцями у галузі безпечності харчових продуктів.

Модераторкою вебінару виступила редакційна директорка журналу «Food Safety Magazine» Адрієнн Блюм. Спікерами події стали директорка та засновниця Cultivate SA, експертка з культури безпечності харчових продуктів, докторка Лоне Джесперсен, MBA, колишній глобальний спеціаліст з якості, безпечності, здоров’я та довкілля у компанії Kerry Уго Гутьєррес і віце-президентка з персоналу та безпечності компанії Birchwood Foods Кімберлі Кроуфорд.

Ключові теми обговорення – типові бар’єри впровадження змін у сфері безпечності харчових продуктів (опір працівників, відокремлене мислення, потреба у нових навичках); оцінюванння та розвиток адаптивності організаційної культури безпечності харчових продуктів; реальні приклади трансформацій у міжнародних компаніях; інструменти для досягнення сталого успіху в ініціативах з безпечності харчових продуктів.

Прослухавши вебінар, здобувачі отримали низку переваг: глибше розуміння організаційних аспектів культури безпечності харчових продуктів – здобувачі дізналися про роль культури в підтриманні та підвищенні рівня безпечності харчових продуктів; ознайомлення з міжнародною практикою управління змінами – приклади трансформацій світових лідерів індустрії харчування стали натхненням для впровадження нових підходів у майбутній професійній діяльності; практичні інструменти – учасники отримали знання, які можуть бути застосовані у сфері управління якістю, кадрової політики та внутрішніх змін на харчових підприємствах; розвиток критичного мислення – здобувачі навчилися аналізувати бар’єри в організаційній структурі та шукати ефективні стратегії їх подолання.

Участь у заході стала вагомим внеском у професійну підготовку майбутніх фахівців з технологій харчування, поглибила їх обізнаність у глобальних тенденціях управління безпечністю продукції та надала практичні інструменти для реалізації інноваційних змін у харчовій галузі.

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Здобувачі підтверджують високий рівень знань і технічну фахову підготовку зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

Протягом останніх п’яти років Сумський державний університет є базовим для проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських науково-дослідних робіт з галузі знань «Механічна інженерія». Серед представників багатьох навчальних закладів, де машинобудування є провідною фаховою дисципліною, у цьому інтелектуальному змаганні традиційно беру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі підтверджують високий рівень знань і технічну фахову підготовку зі спеціальності «Галузеве машинобудування» 30 червня 2020

Екскурс в історію від Профспілки співробітників НУХТ

Вишукану будівлю блакитного кольору на розі вулиць Антоновича і Гетьмана Павла Скоропадського в Києві помітно здалеку. Будинок належав родині цукрозаводчиків Терещенків, зокрема Олександру Ніколовичу Терещенку, і є ровесником Київської політехніки. Його опорядження завершилося у 1898 році. На жаль, кияни значно менше знають про цю будівлю, ніж про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурс в історію від Профспілки співробітників НУХТ 04 квітня 2024

Завершились інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance-2021»!

Осінній Ярмарок вакансій працював 16-19 листопада у форматі онлайн-трансляцій. Завітали на кар’єрну подію 21 міжнародна та вітчизняна компанія, фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, тренінги, відео-екскурсії та розіграші. Генеральними спонсорами «NUFT Career Chance-2021» виступили: ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС Україна» т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершились інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance-2021»! 22 листопада 2021

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Одразу два відкритих заняття провели викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів – доцент, к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун та асистент Лілія Солодко для студентів 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів». На відкриті заняття завітали завідувач кафедри, професор Галина Сімахіна, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 12 листопада 2018