Н У Х Т

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів

14 квітня 2025

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін) здобувачі-бакалаври 4-го курсу доєдналися до міжнародного вебінару «Change Management of Food Safety Culture: Effective Strategies for Achieving Greatness», організованого провідними фахівцями у галузі безпечності харчових продуктів.

Модераторкою вебінару виступила редакційна директорка журналу «Food Safety Magazine» Адрієнн Блюм. Спікерами події стали директорка та засновниця Cultivate SA, експертка з культури безпечності харчових продуктів, докторка Лоне Джесперсен, MBA, колишній глобальний спеціаліст з якості, безпечності, здоров’я та довкілля у компанії Kerry Уго Гутьєррес і віце-президентка з персоналу та безпечності компанії Birchwood Foods Кімберлі Кроуфорд.

Ключові теми обговорення – типові бар’єри впровадження змін у сфері безпечності харчових продуктів (опір працівників, відокремлене мислення, потреба у нових навичках); оцінюванння та розвиток адаптивності організаційної культури безпечності харчових продуктів; реальні приклади трансформацій у міжнародних компаніях; інструменти для досягнення сталого успіху в ініціативах з безпечності харчових продуктів.

Прослухавши вебінар, здобувачі отримали низку переваг: глибше розуміння організаційних аспектів культури безпечності харчових продуктів – здобувачі дізналися про роль культури в підтриманні та підвищенні рівня безпечності харчових продуктів; ознайомлення з міжнародною практикою управління змінами – приклади трансформацій світових лідерів індустрії харчування стали натхненням для впровадження нових підходів у майбутній професійній діяльності; практичні інструменти – учасники отримали знання, які можуть бути застосовані у сфері управління якістю, кадрової політики та внутрішніх змін на харчових підприємствах; розвиток критичного мислення – здобувачі навчилися аналізувати бар’єри в організаційній структурі та шукати ефективні стратегії їх подолання.

Участь у заході стала вагомим внеском у професійну підготовку майбутніх фахівців з технологій харчування, поглибила їх обізнаність у глобальних тенденціях управління безпечністю продукції та надала практичні інструменти для реалізації інноваційних змін у харчовій галузі.

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі освітньої програми «Холодильні техніка та технології» активно готуються до конкурсу професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025. 25 грудня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та її команда отримали чудовий Різдвяний подарунок від орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025 27 грудня 2024

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції

6 травня у Науковому центрі «Український інститут вина» відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, на якому оцінювалися нові зразки виноробної продукції. До числа експертів увійшли і фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц і професорка Марина Білько. За результата...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету оцінили нові зразки виноробної продукції 07 травня 2021

Викладачки університету долучилися до наукового дискурсу щодо шляхів відбудови України

3 жовтня 2025 року викладачки кафедри економіки праці та менеджменту, професорка Олена Драган і доцентка Ліана Мазник взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційна екосистема для відбудови України: інтеграція науки, освіти та бізнесу», організованій Київським національним університетом технологій та дизайну спільно з провід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки університету долучилися до наукового дискурсу щодо шляхів відбудови України 06 жовтня 2025