Н У Х Т

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці

23 березня 2023

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці

Здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Максим Гуковський, Андрій Білас, Вероніка Притула, Христина Головата, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», під керівництвом викладачки циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни Гарасим брали участь в обслуговуванні святкового заходу з нагоди 140-річчя закладу освіти – середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 49 м. Львова.

У процесі обслуговування студенти вдосконалили спеціальні фахові компетенції, зокрема здатність застосовувати знання теорії і практики готельно-ресторанного обслуговування для розв’язання типових спеціалізованих завдань професійної діяльності; здійснювати сервісно-виробничий процес; застосовувати набуті знання у практичній діяльності.

Опублікований: 23-03-2023
Читайте також:
Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка пишається своїми випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають нашу рідну країну. Це Денис Дич, здобувач освіти 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну 28 червня 2022

English Movie Club: Purple Hearts

До Дня закоханих студенти-технологи першого курсу дивилися нещодавню новинку від Netflix, фільм «Пурпурові серця», і разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець обговорили актуальні питання, порушені авторами кінокартини. Фільм показує історію кохання співачки-початківиці та морського піхотинця, яким попри ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Movie Club: Purple Hearts 17 лютого 2023

Фахова консультація нашого викладача для учнів професійно-технічного навчального закладу на Полтавщині

3 березня 2020 р. доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко відвідала професійно-технічний навчальний заклад № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області. У цьому навчальному закладі здійснюється підготовка фахівців харчового та сільськогосподарського напрямків, тож його випускники в подальшому можуть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахова консультація нашого викладача для учнів професійно-технічного навчального закладу на Полтавщині 04 березня 2020

Уряд створив Національний фонд досліджень

В Україні створений Національний фонд досліджень, що вже з 2019 року має розпочати грантову підтримку наукових досліджень та розробок. Відповідна постанова затверджена на засіданні КМУ сьогодні, 4 липня 2018 року. Прийняте рішення передбачає не лише утворення Національного фонду досліджень, а й затвердження Положення про Фонд та визначення граничн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд створив Національний фонд досліджень 04 липня 2018