Н У Х Т

Здобувачі освіти презентують свої наукові ідеї у секції «Машини та технології пакування»

06 квітня 2023

Здобувачі освіти презентують свої наукові ідеї у секції «Машини та технології пакування»

5 квітня викладачі та здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зібрались разом у межах секції «Машини та технології пакування» для проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

На конференцію здобувачі надали свої напрацювання щодо теоретичних досліджень та аналізу характерних технологічних процесів і засобів, реологічних властивостей, особливостей виготовлення, дизайну, збирання та перероблення пакувальних матеріалів, т також свої розробки технічних систем та їх втілення.

Найкращі роботи були відібрані та представлені широкому загалу під час роботи секції в доповідях і протягом тижня – постерами.

Доповідали: Богдан Цись про особливості рекуперації механічної енергії у мехатронних модулях пакувального обладнання; Влад Ясичев щодо теоретико-практичних аспектів інтеграції дозувально-фасувальних модулів у системі робота-маніпулятора; Дмитро Ємельянов про систему пневматичних приводів soft-захватних пристроїв для транспортування крихких виробів; Гліб Пилипчук щодо впливу агресивного середовища на властивості міцності технічних волокон; Євгенія Бабенко про дослідження інформації на споживчій упаковці; Таміла Силенко щодо розширеної відповідальностіь виробника в Законі України «Про управління відходами».

Здобувачі освіти та їх наукові керівники доклали багато часу і зусиль для підготовки наукових робіт до конференції. Всі доповіді були різнонаправлені, яскраві та цікаві. Після доповідей у молодих науковців виникала потреба обговорити наукові ідеї, поділитися своїм баченням ситуації, підказати можливий подальший розвиток дослідження.

Хотілося б, але, на жаль, можна було відзначити не всіх.

Доповідачі, рекомендовані до відзначення:

1 місце – Дмитро Ємельянов
2- місце – Богдан Цись
3- місце – Євгенія Бабенко і Таміла Силенко

Автори постерів, рекомендовані до відзначення:

1-місце – Тарас Бутик, Владислав Ясичев
2- місце – Владислав Павлюков, Іван Чернієнко, Сергій Шевченко
3- місце – Євгеній Кирильчук, Дмитро Скула

Кафедра вітає здобувачів освіти з відзнаками, висловлює всім учасникам подяку за стійкість і побажання перемоги, миру, зростання та розвитку!

Опублікований: 06-04-2023
Читайте також:
Відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

13 листопада 2025 року в університеті відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів», яку урочисто відкрила проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи університету, професорка Лариса Арсеньєва. Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» 14 листопада 2025

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця

2 лютого 2022 р. кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка організувала відкриту англомовну лекцію за напрямом оздоровчого харчування від індійських колег із Теланганського державного університету садівництва ім. Шрі Конди Лаксмана. Лекцію «Новітні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовна лекція за напрямом оздоровчого харчування від індійського науковця 02 лютого 2022

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія»

Презентація наукових досліджень завжди хвилюючий момент для науковців. Особливо це відчувається, коли молодий дослідник робить доповідь перед поважними, досвідченими колегами. Ось і на цьогорічній науковій конференції НУХТ викладачі та здобувачі освіти ознайомилися з роботами київських школярок. Юні науковиці з київського ліцею «ЕДЮКЕЙТЕР» виконал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наймолодші науковці презентують свої дослідження на секції «Хімія» 15 квітня 2021