Н У Х Т

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022 року у межах нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» для здобувачів освіти міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася гостьова лекція від Організаторки Університету Управління, МВА-викладачки, бізнес-консультантки з питань організації управління та мотивації персоналу Ольги Сидор.

Практичне заняття було орієнтоване на опанування питань ключових показників ефективності персоналу, їх визначення та впровадження у виробничу діяльність організації. Фахівчиня поділилася зі здобувачами власним практичним досвідом у розробленні дієвих заходів залученості персоналу організації до покращень бізнес-процесів компаній, розвитку талантів співробітників і формування вмотивованої команди. У обговоренні теми зацікавленість аудиторії викликали питання ефективного лідерства, стресостійкості та подолання комунікативних труднощів у колективі.

Колектив кафедри щиро дякує Ользі Сидор за поглиблення навиків здобувачів освіти у практичному використанні ключових показників ефективності персоналу при удосконаленні діяльності компанії.

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
І знов відкрита лекція на кафедрі харчової хімії

Найважливіша цінність – це цінність людського спілкування. Саме цю істину відкрило суспільство в період пандемії. Всі ми, і студенти, і викладачі скучили за звичайним чаюванням із запеклими дискусіями у викладацьких рідного університету, спортивними змаганнями у спорткомплексі, і просто за звичайним рукостисканням при зустрічі. Тому, так організов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І знов відкрита лекція на кафедрі харчової хімії 03 листопада 2020

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та біоінженерії. В інтелектуальному змаганні взяли участь найкращі здобувачі 2-4 курсів освітнього ступеня «бакалавр» і здобувачі 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія», які у повній мірі мали мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології: тестування знань – необхідна умова для руху вперед 01 березня 2024

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018

Педагогічний талант викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася відкрита лекція «Конструювання технологічного обладнання з дотриманням гігієнічних вимог» доцента кафедри Дмитра Люльки з навчальної дисципліни «Інженерія безпеки» для студентів 4-го курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний талант викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 11 листопада 2019