Н У Х Т

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022

Здобувачі опановують практичний досвід використання інструментів Lean

14 листопада 2022 року у межах нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» для здобувачів освіти міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася гостьова лекція від Організаторки Університету Управління, МВА-викладачки, бізнес-консультантки з питань організації управління та мотивації персоналу Ольги Сидор.

Практичне заняття було орієнтоване на опанування питань ключових показників ефективності персоналу, їх визначення та впровадження у виробничу діяльність організації. Фахівчиня поділилася зі здобувачами власним практичним досвідом у розробленні дієвих заходів залученості персоналу організації до покращень бізнес-процесів компаній, розвитку талантів співробітників і формування вмотивованої команди. У обговоренні теми зацікавленість аудиторії викликали питання ефективного лідерства, стресостійкості та подолання комунікативних труднощів у колективі.

Колектив кафедри щиро дякує Ользі Сидор за поглиблення навиків здобувачів освіти у практичному використанні ключових показників ефективності персоналу при удосконаленні діяльності компанії.

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
Кафедра фінансів додала чергове досягнення у скарбничку своїх перемог

Студенти-фінансисти ІV курсу Сергій Бухарєв і Сєвда Керімова взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінанси», який відбувся на базі ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (м. Дніпро) 23-25 травня 2018 року. До складу журі була запрошена завідувач кафедри фінансів, професор Лада Шіріня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра фінансів додала чергове досягнення у скарбничку своїх перемог 26 травня 2018

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020

Онлайн-зустріч із фахівцями готельної справи Ribas Hotels groups

Не зважаючи на усі обставини, готельний бізнес має працювати і розвиватись. 20 квітня 2022 року завдяки співпраці кафедри туристичного та готельного бізнесу з мережею Ribas Hotels здобувачі спеціальності 242 «Туризм» мали змогу відвідати щотижневу зустріч «Робота у готельному бізнесі». У прямому ефірі з темою «Організація бізнес-процесів у готелі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-зустріч із фахівцями готельної справи Ribas Hotels groups 25 квітня 2022

Нанотехнології: лекція від професіонала

Магістранти освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», а також здобувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії», які у весняному семестрі обрали вибіркові дисципліни «Нанобіотехнології» та «Мікробні технології наночасток благородних металів» разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нанотехнології: лекція від професіонала 18 березня 2024