Н У Х Т

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр»

10 лютого 2022

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» у Кам’янець-Подільській філії НУХТ.

Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменаційної комісії також увійшли в.о. директорки Кам’янець-Подільської філії НУХТ Каріна Банзула та доцентка Тетяна Федорова.

Представлені проєкти були виконані з використанням останніх досягнень науки та техніки і мали практичну цінність.

Здобувачі продемонстрували необхідний рівень знань з технології та технологічного обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв. За результатами захисту усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр». 

Опублікований: 10-02-2022
Читайте також:
Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Лекція «Органічне виробництво в Україні» була прочитана н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція про органічне виробництво в Україні для магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 лютого 2021

Практичний досвід стейкхолдерів у допомогу освіті: як ефективно інтегрувати HACCP у кваліфікаційні роботи

На кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся методичний семінар для викладачів на тему «Врахування принципів HACCP при написанні бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами освітньої програми «Технології харчування». Спікерами заходу виступили гарант освітньої програми «Технології харчування», професор кафедри Олег Кузьмі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід стейкхолдерів у допомогу освіті: як ефективно інтегрувати HACCP у кваліфікаційні роботи 15 квітня 2025

Феєричне свято української пісні відбулося в університеті

На календарі – жовтень, а значить, настав час для нашої талановитої молоді демонструвати свої креативні постановки в рамках щорічного загальноуніверситетського фестивалю-конкурсу української пісні, який традиційно відбувається у місяці, коли щедра українська природа милує око буйними багряними барвами. Цьогоріч 11 жовтня свої виступи на суд прискі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєричне свято української пісні відбулося в університеті 11 жовтня 2018

Про нові виклики та стратегії розвитку індустрії гостинності дискутують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, які є членами Асоціації Індустрії Гостинності України, активно беруть участь у заходах від професійного об’єднання і нетворкінгу з професіоналами. Серед останніх освітніх івентів – презентація аналітичного звіту «Культурний туризм Приазов’я: стан, виклики та стратегії». Проєкт здійснюється за підтримк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про нові виклики та стратегії розвитку індустрії гостинності дискутують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 21 жовтня 2021