Н У Х Т

Здобувачі й викладачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів в гостях у «Ch. Hansen Україна»

02 жовтня 2023

Здобувачі й викладачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів в гостях у «Ch. Hansen Україна»

У сучасному світі харчова промисловість постійно розвивається, працюючи над створенням продуктів, які були б не тільки смачні, але й безпечні та корисні для споживачів. При досягненні цієї мети наукові дослідження та інновації є невід'ємною частиною процесу розроблення нових харчових продуктів.

Компанія «Ch. Hansen Україна» – це транснаціональна біотехнологічна компанія, яка розробляє інновації із застосуванням натуральних інгредієнтів для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для сільського господарства.

Для набуття практичного досвіду та посилення професійних навиків 27 вересня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» та міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» взяли участь у гостьовій лекції, яку прочитав провідний фахівець і керівник Олег Рибачук. Зустріч відбулася у змішаному форматі – частина студентів була присутня ofline в офісі ТОВ «Ch. Hansen Україна», частина – слухала лекцію в online-режимі. Також до заходу долучилися викладачки кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів – професорка Ірина Шевченко, доцентка Оксана Топчій та асистентка Євгенія Шубіна.

Олег Рибачук – випускник нашого університету, уже не вперше охоче ділиться з майбутніми фахівцями набутим досвідом і практичними навичками. Лекція була надзвичайно цікавою для аудиторії, а головне, містила важливу інформацію для тих, хто планує стати науковцями чи фахівцями у сфері харчової промисловості. Зокрема, були висвітлені питання, що стосуються інновацій у застосуванні стартових культур у харчових технологіях, управління біотехнологічними процесами, вимог щодо безпеки продуктів харчування та  інші суттєві аспекти.

Висловлюємо щиру вдячність Олегу Рибачуку та компанії «Ch. Hansen Україна» за співпрацю та сподіваємося на продовження наших професійних стосунків!

Опублікований: 02-10-2023
Читайте також:
Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

28 жовтня 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відвідали міжнародний вебінар «Стан харчової промисловості 2022: Що формує галузь». Модератор вебінару – головний редактор журналу «Харчова інженерія» Деррік Тіл, який має 22 роки досв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан харчової промисловості у 2022 році й що формує галузь обговорювали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2022

З інноваційними технологіями ознайомив здобувачів ступеня PhD гостьовий лектор

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з вибіркової дисципліни «Теоретичні основи структуроутворення і термооброблення кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» освітньо-наукової програми «Харчові технології». Для читання лекції на тему «Інноваційні технології крохм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними технологіями ознайомив здобувачів ступеня PhD гостьовий лектор 15 квітня 2024

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика»

5 квітня 2023 року відбулося онлайн-засідання секції «Промислова теплоенергетика» в межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Активну участь у засіданні взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика» 07 квітня 2023

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочався захист курсових робіт із дисципліни «Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів» студентами хіміками-технологами ІІІ курсу. Цього року 40 студентів у науково-дослідних лабораторіях кафедри провели власні дослідження, направлені на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу 24 травня 2019