Н У Х Т

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024

15 березня 2024

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024

9-10 березня 2024 року неподалік від польського міста Гданську у селищі Мікошево відбулися міжнародні змагання Wyspa O-Cup 2024, у яких взяли участь більше 60 клубів із 447 спортсменів з України, Польщі, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Німеччини, Литви, Великобританії та Естонії.

Організатором змагань виступив клуб поморського орієнтування «Harpagan». Також, у організації допомагали Польська асоціація спортивного орієнтування, Ельблонгський лісовий округ, Формаційний будинок Св. Войцеха в Мікошеві, Поморська регіональна туристична організація.

Спортсмени були представлені у вікових категоріях Ж/Ч 10-75+ років. Згідно з регламентом було проведено три старти: два старти середньої дистанції 9 березня, а довгої дистанції – 10 березня.

Результати кожного спортсмена визначалися за найменшим часом бігу з усіх стартів. Усі дні змагань проходили у селищі Мікошево у Поморському воєводстві поблизу відкритого узбережжя Балтійського моря.

Переможці та призери змагань у кожній з вікових груп були нагороджені фірмовими медалями, дипломами та цінними призами. Також, за ініціативи голови змагань було проведено лотерею з головним призом спортивним годинником Garmin.

Здобувач другого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю, групи БТ-2-1 Максим Клименко достойно представив Україну у складі команди «Sever» і посів І-місце в особистому заліку по сумі часу трьох стартів у групі Ч20.

Вітаємо Максима з черговим підкоренням спортивної висоти! Пишаємося!

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
Всеукраїнська асоціація операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся плановий науковий семінар, на який були запрошені президент Всеукраїнської асоціації операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів Наталія Курята зі своєю командою, а також студенти 4-го курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Учасники заходу обговорювали актуальну т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всеукраїнська асоціація операторів ринку м’яса та м’ясопродуктів на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 15 листопада 2018

Наші викладачі підтверджують високий рівень іншомовних компетенцій

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко склала Кембриджський іспит з англійської мови в Європейському соціально-технічному університеті у Варшаві і отримала міжнародний сертифікат рівня В2 відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Нагадаємо, Кембриджські іспити (Cambridge English Language...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підтверджують високий рівень іншомовних компетенцій 27 квітня 2022

У вебінарі від ТОВ «Лесаффр Україна» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Тема вебінару – «Святкова випічка, особливості тістоприготування». Технологиня технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н. Тетяна Голікова розповіла про традиції випікання у країнах світу великодніх святкових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У вебінарі від ТОВ «Лесаффр Україна» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 березня 2021

Із чужинних бруків – на київські вулиці

У нинішніх воєнних реаліях не так просто зібратися з силами, відволіктися від тривожних новин та зайнятися звичними справами. Подумки ми всі – на передовій, разом із захисниками України, з волонтерами, з простими людьми, які змушені виїжджати з рідних місць… Нині, за статистикою, вісім мільйонів наших краян стали переселенцями. Як свого часу відбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із чужинних бруків – на київські вулиці 25 травня 2022