Н У Х Т

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету

10 вересня 2021

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету

Протягом двох днів тривала робота дегустаційної комісії «Укрвинпром» разом із фахівцями Держспоживслужби за участі спеціалістів Мінагрополітики України, Державної податкової служби та Асоціації сомельє України, в ході якої оцінювали виноробну продукцію вітчизняного виробника та імпорту для визначення ситуації на українському ринку вина. Головна місія дегустації – захистити споживача від неякісної продукції або тієї інформації, що вводить в оману, а також відзначити найкращі взірці.

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, яка входить до складу дегустаційної комісії «Укрвинпром», також долучилася до роботи.

Усі зразки конкурсу оцінювали за 10-бальною системою. Загалом продегустували близько 100 зразків, серед яких столові тихі та ігристі вина, коньяки України та бренді, ароматизовані напої.

Не всі зразки здолали прохідний поріг, у експертів виникли питання щодо назв, маркування продукції, інформації на контр-етикетках. Результати дегустації будуть оприлюднені під час прес-конференції в «Укрінформі» 13 вересня 2021 року.

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжує свою активну діяльність. 5 квітня 2024 року здобувачі групи ТІ-1-1 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшою викладачкою Людмилою Юрчук подивилися сучасний американський фільм «Madame Web» – Мадам Павутина (2024 р.). Цей фільм належить до жанру екшн, фенте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Madame Web» на черговому засіданні Movie Club 08 квітня 2024

З початком практики, шановне студентство!

У нашому університеті велика увага приділяється практичній підготовці здобувачів вищої освіти, адже саме під час проходження практики студент не лише знайомиться з підприємством галузі, але й упевнюється у правильності обраної професії, набуває виробничих навичок, вчиться приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах. 13 січня 2020 року...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З початком практики, шановне студентство! 13 січня 2020

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». Цього навчального року конкурс відбувся у травні серед здобувачів денної форми навчання 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024 17 травня 2024

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом»

Другий день учасників проєкту «Біотехнологічні студії», який реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум», розпочався на території АТ «Київмедпрепарат» з привітних посмішок фахівчинь з навчання та розвитку персоналу компанії Марини Герасименко та випускниці кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету Катерини Покойовец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Драйвове продовження Біотехнологічних студій з «Артеріумом» 28 березня 2024