Н У Х Т

Захисти виробничої практики на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 жовтня 2022

Захисти виробничої практики на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулися захисти звітів з виробничої практики здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» ІV курсу (групи ХЧ-4-1; ХЧ-4-2; ХЧ-4-3) та ІІ курсу скороченого терміну денної форми навчання (група ХЧ-4-14ск).

Для оцінювання звітів були сформовані чотири комісії, до складу яких увійшли: професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Силка, Олена Павлюченко, Володимир Захаров, Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Людмила Мамченко, старший викладач Володимир Польовик, асистентка Ганна Березова.

Викладачі вітають здобувачів із успішними захистами виробничої практики!

Опублікований: 14-10-2022
Читайте також:
День Соборності у коледжах НУХТ

З нагоди відзначення Дня Соборності України у відокремлених структурних підрозділах університету відбулися цікаві тематичні заходи. Викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ Тетяна Андрусь і Оксана Харковська разом зі студентами групи ХТ-23 та членами Євроклубу провели інформативно-виховний захід «North or South, East or West, Ukraine is the bes...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Соборності у коледжах НУХТ 26 січня 2022

Sport weekend у Києві

У Солом'янському та Голосіївському районах столиці відбувся Відкритий чемпіонат м. Києва зі спортивного орієнтування серед дорослих, юніорів, юнаків і ветеранів. У змаганнях взяли участь 369 спортсменів з 12 областей України та м. Києва. Організаторами виступили Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та відокремлени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Sport weekend у Києві 25 березня 2024

Триває вдосконалення освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації»

22 лютого 2024 р. на кафедрі автоматизації комп’ютерних технологій систем управління в онлайн-форматі відбулася зустріч з обговорення та удосконалення освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Доповідав про стан і перспективи розвитку програми її гарант Віктор Сідле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває вдосконалення освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» 22 лютого 2024

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2020 року денної форми навчання. Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» , освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 12 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт. Екзаменаційну комісію приємно вразив високий рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші вісім бакалаврів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів підтвердили високий рівень своїх компетенцій 12 червня 2020