Н У Х Т

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

16 лютого 2017

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі  біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів (робіт) освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства» заочної форми навчання.

Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри, доцент Анатолій Куц. До складу комісії увійшли також професор кафедри Валентина Кошова, доценти кафедри  Борис Хіврич і Маргарита Карпутіна, секретар – асистент, к.т.н. Ярослав Боярчук.

Студенти заочної форми навчання підготували кваліфікаційну роботу «бакалавра» як самостійну закінчену працю, що є кінцевим інтегральним продуктом теоретичної і практичної підготовки фахівця впродовж всього терміну навчання.

Комісія відзначила актуальність тематики кваліфікаційних робіт, які відтворюють біотехнологічні проблеми, що виникають перед підприємствами бродильної галузі промисловості в умовах сьогоденних змін, і тематику науково-дослідної роботи кафедри.

Усі представлені до захисту кваліфікаційні роботи виконані відповідно до розроблених і затверджених кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства вимог, їх структура включала вступ, структуру підприємства, розрахунок продуктів для обраної рецептури напоїв, підбір обладнання та обґрунтування вибору технологічної схеми виробництва, загальні висновки і пропозиції, список використаної літератури, додатки. Дослідження, зроблені в кваліфікаційних роботах, реальні й мають практичне спрямування та можуть бути рекомендовані до впровадження підприємствами харчової промисловості.

Члени екзаменаційної комісії після обговорення змісту пояснювальних записок і результатів захисту відзначили достатній рівень фундаментальної, загальнотеоретичної та спеціальної  підготовки випускників, що дозволило ухвалити рішення про присвоєння їм кваліфікації «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології».

Вітаємо «бакалаврів» і бажаємо успішного проходження вступних випробувань до магістратури.

Опублікований: 16-02-2017
Читайте також:
Сучасний інноваційний підхід продемонстрували бакалаври-заочники кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолила в.о. завідувача кафедри, д.е.н, професор Ірина Антоненко. До складу комісії також увійшли: д.г.н. Геннадій Балабанов, к.ф-м.н. Тетяна Примак, к.г.н. Олена Харченко. Здобувачами були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний інноваційний підхід продемонстрували бакалаври-заочники кафедри туристичного та готельного бізнесу 21 лютого 2020

Четвертокурсники обговорюють основні біоетичні проблеми

Враховуючі реалії воєнного стану, здобувачам освіти нашого університету були запропоновані різні форми комунікації з викладачами для навчання. Студенти 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виявили велику зацікавленість у вивченні дисципліни «Основи біобезпеки та біоетики» і обрали проведення онлайн-занять за допомогою платформи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники обговорюють основні біоетичні проблеми 04 травня 2022

Будні студентського самоврядування

У відокремленому структурному підрозділі «Вінницький фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулися вибори голови Студентської ради. Це – одна з найцікавіших подій для здобувачів освіти. Тут усе, як під час справжніх виборів: агітація, дебати, скриньки для голосування. Голосування тривало з 8.30 до 16.00 год. Щоб віддати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будні студентського самоврядування 05 січня 2021