Н У Х Т

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

16 лютого 2017

Захисти дипломних проектів «бакалаврів»-заочників розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі  біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів (робіт) освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства» заочної форми навчання.

Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолив завідувач кафедри, доцент Анатолій Куц. До складу комісії увійшли також професор кафедри Валентина Кошова, доценти кафедри  Борис Хіврич і Маргарита Карпутіна, секретар – асистент, к.т.н. Ярослав Боярчук.

Студенти заочної форми навчання підготували кваліфікаційну роботу «бакалавра» як самостійну закінчену працю, що є кінцевим інтегральним продуктом теоретичної і практичної підготовки фахівця впродовж всього терміну навчання.

Комісія відзначила актуальність тематики кваліфікаційних робіт, які відтворюють біотехнологічні проблеми, що виникають перед підприємствами бродильної галузі промисловості в умовах сьогоденних змін, і тематику науково-дослідної роботи кафедри.

Усі представлені до захисту кваліфікаційні роботи виконані відповідно до розроблених і затверджених кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства вимог, їх структура включала вступ, структуру підприємства, розрахунок продуктів для обраної рецептури напоїв, підбір обладнання та обґрунтування вибору технологічної схеми виробництва, загальні висновки і пропозиції, список використаної літератури, додатки. Дослідження, зроблені в кваліфікаційних роботах, реальні й мають практичне спрямування та можуть бути рекомендовані до впровадження підприємствами харчової промисловості.

Члени екзаменаційної комісії після обговорення змісту пояснювальних записок і результатів захисту відзначили достатній рівень фундаментальної, загальнотеоретичної та спеціальної  підготовки випускників, що дозволило ухвалити рішення про присвоєння їм кваліфікації «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології».

Вітаємо «бакалаврів» і бажаємо успішного проходження вступних випробувань до магістратури.

Опублікований: 16-02-2017
Читайте також:
Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Продовжується навчання чергової групи на сертифікатній програмі «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». 5 листопада у рамках програми здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали сучасний заклад ресторанного бізнесу «Львівська майстерня шоколаду». Вони дізналися про практичні аспекти відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички отримують слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 07 листопада 2024

Інформальна освіта: здобувачі освіти знайомляться з Computer-Aided Drug Design та прокачують мовні скіли

Магістранти спеціальності 162 «Біотехнології і біоінженерія» разом із лекторкою дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» Світланою Старовойтовою доєдналися до лекції «Автоматизоване проєктування лікарських препаратів» професора кафедри хімії в Коледжі мистецтв і науки Університету Міссурі, науковця у галузі комп'ютерної біофізики та ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформальна освіта: здобувачі освіти знайомляться з Computer-Aided Drug Design та прокачують мовні скіли 13 листопада 2023

Скарбничка нагород НУХТ поповнилася ще одним Гран-прі і почесним званням

Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України провели рейтинговий конкурс серед вищих навчальних закладів країни. НУХТ неодноразово здобував найвищі нагороди у різних номінаціях цього престижного фахового рейтингу. Квітень 2018-го ознаменувався отриманням Гран-прі у номінації «Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарбничка нагород НУХТ поповнилася ще одним Гран-прі і почесним званням 19 квітня 2018