Н У Х Т

Триває онлайн-спілкування здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із колегами з Берлінського університету прикладних наук

20 листопада 2020

Триває онлайн-спілкування здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із колегами з Берлінського університету прикладних наук

НУХТ – наша alma mater. Сам це було темою сьогоднішньої, вже третьої онлайн-конференції здобувачів і викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із групою студентів і професорів Берлінського університету прикладних наук.

Кожний із учасників мав змогу поділитися своєю історією про місце та значення університету в його житті, чому вибрали саме його, які мають цілі, прагнення та сподівання у навчанні та щодо майбутньої роботи.

Німці теж не залишилися осторонь. Обговорення було таким емоційним, зацікавленим і відвертим, що не вистачило запланованого часу та довелося продовжити термін конференції. Було приємно з’ясувати, що молодь об’єднують спільні професійні інтереси та бажання дізнатися більше про один одного. Чудовим сюрпризом було відео про НУХТ, яке продемонструвало, що наш університет – найкращий!

Колектив кафедри щиро вдячний своїм активістам Марії Аліпатовій, Марії Лапко, Ользі Степановій та Івану Глущенку за чудову підготовку та активну участь. Далі буде...

Опублікований: 20-11-2020
Читайте також:
Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води

Відбулося засідання кафедри технології цукру і підготовки води у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Skype. Під час засідання були обговорені результати захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу, а також стан виконання ними дипломних проектів. Значна увага була приділена навчанню здобувачів 1-3 курсу та магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання онлайн: поточні питання вирішує колектив кафедри технології цукру і підготовки води 08 травня 2020

На гостину до шкіл Києва і Київщини завітали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках підготовки до Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали навчальні заклади м. Києва та Київської області. Завідувач кафедри Галина Чередніченко спілкувалася з учнями 10-х класів гімназії №59 імені О.М. Бойченка, старший викладач Наталія Божок відвідала школу з поглибленим вивченн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На гостину до шкіл Києва і Київщини завітали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 28 лютого 2019

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями

7 листопада 2018 року в рамках фестивалю HoReCa Show Lviv 2018 відбулася панельна дискусія-круглий стіл «Як знайти та утримати персонал». За круглим столом організатори HoReCaSHOW Lviv спільно з рекрутинговою компанією «HR TEAM» зібрали понад 15 ТОП-експертів усіх ланок життя готелю чи ресторану Львова. Серед запрошених експертів були топові робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями 09 листопада 2018

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти групи ТІ 1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольгою Чернюшок побували у виробничих цехах торгової мережі Le Silpo. Le Silpo – делікатес-маркет у Києві, в якому щодня випікається широкий асортимент хлібобулочних виробів, а також функціонує м’ясний цех, де виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасним виробництвом знайомляться першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 09 квітня 2019