Н У Х Т

Завершується приймання заяв до магістратури

21 серпня 2023

Завершується приймання заяв до магістратури

Сьогодні о 18:00 наші відбіркові комісії завершать приймання заяв на бюджет і контракт від вступників до магістратури на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра. Далі ми зможемо добирати студентів лише на контракт. Ця можливість буде відкрита до 30 листопада.

Бюджетні місця розподілятимуться за алгоритмом адресного розміщення державного і регіонального замовлень. Тобто, ті вступники, що мають найкращі конкурсні бали, будуть зараховані до тих закладів освіти, які вони поставили найвищим пріоритетом.

Списки рекомендованих до зарахування на бюджет наша приймальна комісія оприлюднить до 26 серпня включно, а на контракт – з 30 серпня.

Звертаємо увагу, вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. У електронних кабінетах таких вступників напроти заяви, за якою вони будуть рекомендовані, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням».

Отримавши такий статус напроти заяви до бажаного університету та спеціальності, вступники мають виконати вимоги Правил прийому для зарахування за державним замовленням. Для цього вони повинні до 18:00 29 серпня підтвердити вибір закладу освіти; виконати вимоги до зарахування; укласти договір про навчання.

Накази про зарахування на бюджет будуть підписані і оприлюднені до 31 серпня, на контракт – до  30 вересня.

Нагадуємо, вступники на контракт на спеціальності, що мають особливу підтримку держави, зараховуються на підставі тільки мотиваційного листа. У нашому університеті такі спеціальності – «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Енергетичне машинобудування», «Теплоенергетика» (всі – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), «Хімічні технології та інженерія» (Навчально-науковий інститут харчових технологій), «Харчові технології» (Навчально-науковий інститут харчових технологій, а також факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка).

Вся інформація про вступ у меню Вступнику-Вступ 2023 нашого сайту.

Бажаємо успіху нашим майбутнім магістрантам!

Опублікований: 21-08-2023
Читайте також:
На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в International Conference AgroFood, яка відбулася 19 листопада 2020 р. в University of Rzeszow (Польща) та організована в рамках проєкту «Regional Initiative of Excellence project» під патронажем Ржешівського університету. Під час конференції були представлені резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 листопада 2020

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

Гаранти цілої низки освітніх програм усіх рівнів вищої освіти разом із випусковими кафедрами готуються до акредитації у 2020-2021 навчальному році. У цьому суттєву допомогу їм надають фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Зокрема, директор Центру Ігор Житнецький презентував новий підхід до реалізації ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій 11 серпня 2020

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки

21-22 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Усього на захисті були представлені 7 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в Екзаменаційній к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» підтвердили високий рівень своєї підготовки 25 лютого 2019

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко. У навчальному посібнику в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів 27 липня 2018