Н У Х Т

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв»

10 лютого 2025

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв»

7 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були підведені підсумки моніторингу та обговорення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв».

У зустрічі взяли участь: гаранти освітніх програм – бакалаврської «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» д.т.н., професорка Людмила Кривопляс-Володіна, бакалаврської «Прикладна механіка» к.т.н., доцент Сергій Токарчук і магістерської «Прикладна механіка» к.т.н., доцент Костянтин Васильківський; стейкхолдери-роботодавці – директор ТОВ «ТАС ЕВОТЕК», к.т.н. Денис Пригодій, голова Наглядової ради ПП «ОЛДІ ПАК» Олег Афіновський; стейкхолдери-здобувачі освіти – студенти другого року денної форми навчання Владислав Карпов і Вадим Бутенко та студент третього року денної форми навчання Денис Верещак.

Ключові результати моніторингу: освітні програми відповідають актуальним потребам пакувальної індустрії та орієнтовані на розвиток практичних навичок студентів; запропоновано упровадження новітніх методик навчання та збільшення кількості практичних занять для кращої підготовки фахівців; підкреслено важливість тісної співпраці між університетом і роботодавцями. Це дозволить залучати студентів до реальних виробничих процесів, забезпечуючи їм якісну практику та стажування, а підприємствам – доступ до кваліфікованих кадрів.

Наступні кроки: усі запропоновані побажання будуть враховані для вдосконалення програм і підвищення якості підготовки майбутніх фахівців у сфері прикладної механіки та робототехніки.

Підприємства висловили готовність до подальшої співпраці та підтримки освітнього процесу, адже інвестиції в освіту сьогодні – це гарантія якісних кадрів завтра!

Колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вдячний усім учасникам за активність і цінні пропозиції. Разом створюємо майбутнє інженерної освіти!

Опублікований: 10-02-2025
Читайте також:
Як працює перехресний вступ до магістратури

Гей, вступники! А чи знаєте ви, що будь-яка особа може вступити до закладу вищої освіти для здобуття ступеня магістра на основі освіти, здобутої за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження вступних випробувань. Заклад вищої освіти у Правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб. Зокрема у нашому університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працює перехресний вступ до магістратури 18 серпня 2025

Про організацію роботи університету у період дії карантину

На виконання постанови Кабінету міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавiрусом sАRS-СоV-2», з 19 грудня 2020 р. до 28 лютого 2021 р. в університеті діє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію роботи університету у період дії карантину 28 грудня 2020

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях

Літо – це не лише час відпочинку, а й чудова можливість для самовдосконалення в обраній професії. Наші бакалаври після завершення третього курсу навчання за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» вже мають чимало теоретичних знань і базови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях 16 вересня 2024

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська разом зі здобувачами групи ОП-3-6 також відвідали виставку WorldFood Ukraine-2024. Подія зібрала провідних виробників у сфері харчування, тут були представлені інноваційні продукти – пастила, фріпси, комбуча, сиропи, фруктові та ягідні чаї, м'ясні снеки, хумус, соки, консервація ов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екскурс у актуальні тренди у сфері здорового харчування та інноваційні технології 01 листопада 2024