Н У Х Т

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу»

21 жовтня 2019

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Як влаштований проектний менеджмент у fashion-індустрії, дізнавалися студенти 1 і 2 курсів освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, які разом із викладачем Юлією Гринюк відвідали Junior Fashion Week 2019 у КВЦ «Парковий».

Цьогоріч тиждень дитячої моди став продовженням світових екологічних трендів, розпочавшись із дефіле апсайклінг-колекцій, створених із речей, що знайдені на барахолках і в секонд-хендах, та супроводжувався майстер-класами з eco-friendly lifestyle і  redesign. 

На зустрічі із засновницею JFK Наталією Коваленко майбутні ейчари дізналися про ідеологію та креативні концепції менеджменту цього масштабного івенту, етапи його підготовки, специфіку скаутингу (рекрутингу) персоналу і маленьких моделей, організацію командної роботи всіх, хто задіяний у проекті, що претендує на звання соціально значимого, адже є трампліном для розвитку дизайну дитячого одягу «made in Ukraine».

Сім студентів-менеджерів персоналу, переважно першокурсників, натренували навички комунікацій, адміністрування, операційного планування і координації процесів, пройшовши 4-денне стажування на Junior Fashion Week і побувавши в самому вирі подій: понад 25 показів українських і зарубіжних дизайнерів, тисячі відвідувачів, в тому числі «зіркові» гості (Лілія Ребрик, Анатолій Анатоліч, Слава Камінська, Андрій Джеджула та інші), сотні дітей-моделей із різних країн, лекції, виставки, майстер-класи, арт-шоу…

Все це – результат кропіткої праці команди JFK. Робота шалена, але позитивних емоцій і вражень у наших юних стажерів вистачить надовго.  

Опублікований: 21-10-2019
Читайте також:
Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності 04 квітня 2022

«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо». Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодке» знайомство 16 жовтня 2023

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі»

21-22 червня 2018 року в університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі», організована колективом кафедри вищої математики імені професора Можара В.І. нашого університету спільно з колегами з Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Відкрила конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі» 22 червня 2018

З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі

На конференції «Інновації в упаковці», яка працювала у Києві 27 травня, розглядали тенденції ринку упаковки, тренди дизайну упаковки, сучасні технології пакування, інновації у збиранні та переробленні використаної упаковки. Інформацією про інноваційні рішення поділилися представники провідних виробників упаковки та пакувального обладнання – Dow, К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями в упаковці знайомляться наші викладачі 02 червня 2021