Н У Х Т

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня 2019

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня у актовій залі університету було гаряче – стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019», і розпочав його своїм виступом факультет біотехнології та екологічного контролю. Дні цього факультету завжди вирізняються глибиною і водночас близькістю глядачеві тем. Цього разу факультетські митці з’ясовували «Хто зайвий? А кого обереш ти?».

Дія вистави відбувалася на екологічному підприємстві, й концентрувалася на взаєминах керівниці Катерини Петрівни з невпевненим у собі й таємно закоханим у неї начальником відділу та його приятелем Анатолієм, якого собі на біду він запросив на святкування ювілею фірми. Імпозантний, впевнений у собі Анатолій, який щойно приїхав із-за кордону, підкорив серце неприступної Катерини. Вона погоджується піти з ним на вечірку й звертається до своєї подруги Вєрочки, щоб та допомогла їй виглядати «на всі сто».

Тим часом головний герой проходить усі стадії  закоханості – від відчаю й самоприниження до бажання вдатися до рішучих дій. На цьому шляху він спілкується і зі своєю темною стороною, і з власним ангелом-охоронцем – феєю звичайною. А доля вже підготувала для закоханого сюрприз – Анатолій на вечірці зустрічається з Вєрочкою й виявляється вони – давні знайомі – вчилися разом і навіть були парою. Давні почуття спалахують знову, Катерина Петрівна засмучується й задається питанням, що з нею не так, а у головного героя з’являється прекрасна можливість і втішити її, й нарешті, освідчитися.

Тож, дві пари готуються до весілля, резюме історії – не можна впадати у відчай, потрібно завжди йти до своєї мрії, а на факультеті біотехнології та екологічного контролю ніхто не зайвий, бо БТЕК – завжди разом!

Така ось історія, щедро приправлена гумором, чудовими вокальними партіями й різноплановою хореографією.

І наостанок, звучить гімн факультету, й учасники концерту виходять на уклін публіці.    

Опублікований: 31-10-2019
Читайте також:
Гостьова лекція від фахівців PwC Україна

Днями відбулася зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту й здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів вищої освіти (бакалаврів, магістрів, докторів філософії), які навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Менеджмент та адміністрування», «Облік і аудит» та освітньо-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від фахівців PwC Україна 29 вересня 2023

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують серію відкритих лекцій. Черговий надзвичайно цікавий захід – лекція вибіркового курсу «Основи органічної хімії духмяних, барвних та структуроутворюючих речовин» – відбувся 24 березня для здобувачів ІІ-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів 24 березня 2021

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже виванта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет 02 серпня 2018

Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності «Облік і оподаткування»

16 червня 2022 року на кафедрі обліку і аудиту стартували онлайн-захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Кваліфікаційні роботи здобувачів, представлені цього дня, були спрямовані на вирішення актуальних проблем обліку, аналізу і аудиту. Здобувачі під час відповідей на з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт спеціальності «Облік і оподаткування» 17 червня 2022