Н У Х Т

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 october 2019

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня у актовій залі університету було гаряче – стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019», і розпочав його своїм виступом факультет біотехнології та екологічного контролю. Дні цього факультету завжди вирізняються глибиною і водночас близькістю глядачеві тем. Цього разу факультетські митці з’ясовували «Хто зайвий? А кого обереш ти?».

Дія вистави відбувалася на екологічному підприємстві, й концентрувалася на взаєминах керівниці Катерини Петрівни з невпевненим у собі й таємно закоханим у неї начальником відділу та його приятелем Анатолієм, якого собі на біду він запросив на святкування ювілею фірми. Імпозантний, впевнений у собі Анатолій, який щойно приїхав із-за кордону, підкорив серце неприступної Катерини. Вона погоджується піти з ним на вечірку й звертається до своєї подруги Вєрочки, щоб та допомогла їй виглядати «на всі сто».

Тим часом головний герой проходить усі стадії  закоханості – від відчаю й самоприниження до бажання вдатися до рішучих дій. На цьому шляху він спілкується і зі своєю темною стороною, і з власним ангелом-охоронцем – феєю звичайною. А доля вже підготувала для закоханого сюрприз – Анатолій на вечірці зустрічається з Вєрочкою й виявляється вони – давні знайомі – вчилися разом і навіть були парою. Давні почуття спалахують знову, Катерина Петрівна засмучується й задається питанням, що з нею не так, а у головного героя з’являється прекрасна можливість і втішити її, й нарешті, освідчитися.

Тож, дві пари готуються до весілля, резюме історії – не можна впадати у відчай, потрібно завжди йти до своєї мрії, а на факультеті біотехнології та екологічного контролю ніхто не зайвий, бо БТЕК – завжди разом!

Така ось історія, щедро приправлена гумором, чудовими вокальними партіями й різноплановою хореографією.

І наостанок, звучить гімн факультету, й учасники концерту виходять на уклін публіці.    

Published on: 31-10-2019
Read also:
Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

READ YOURSELF

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 november 2019

Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup!

Український фонд стартапів оголосив учасника від України на University Startup World Cup, який відбудеться у вересні цього року в столиці Данії. І першою командою, яка представлятиме Україну на конкурсі, буде стартап Solar Optic, автори якого – наша випускниця Марія Аліпатова і завідувач кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій п...

READ YOURSELF

Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup! 26 june 2023

Професор Університету Хоккайдо (Японія) прочитав лекцію студентам факультету біотехнології та екологічного контролю

Традиційно 14 грудня (за старим стилем – 1-го) в Україні вшановують пророка Наума. У цей день розпочиналися заняття у школах – після завершення сільськогосподарських робіт, у яких брали активну участь і дорослі, й діти. «У день Наума наука піде на ум», – глаголить давня приказка. Сьогодні студенти факультету біотехнології та екологічного контролю ...

READ YOURSELF

Професор Університету Хоккайдо (Японія) прочитав лекцію студентам факультету біотехнології та екологічного контролю 14 december 2018