Н У Х Т

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 october 2019

З виступу факультету біотехнології та екологічного контролю стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019»

31 жовтня у актовій залі університету було гаряче – стартував загальноуніверситетський фестиваль «День факультету-2019», і розпочав його своїм виступом факультет біотехнології та екологічного контролю. Дні цього факультету завжди вирізняються глибиною і водночас близькістю глядачеві тем. Цього разу факультетські митці з’ясовували «Хто зайвий? А кого обереш ти?».

Дія вистави відбувалася на екологічному підприємстві, й концентрувалася на взаєминах керівниці Катерини Петрівни з невпевненим у собі й таємно закоханим у неї начальником відділу та його приятелем Анатолієм, якого собі на біду він запросив на святкування ювілею фірми. Імпозантний, впевнений у собі Анатолій, який щойно приїхав із-за кордону, підкорив серце неприступної Катерини. Вона погоджується піти з ним на вечірку й звертається до своєї подруги Вєрочки, щоб та допомогла їй виглядати «на всі сто».

Тим часом головний герой проходить усі стадії  закоханості – від відчаю й самоприниження до бажання вдатися до рішучих дій. На цьому шляху він спілкується і зі своєю темною стороною, і з власним ангелом-охоронцем – феєю звичайною. А доля вже підготувала для закоханого сюрприз – Анатолій на вечірці зустрічається з Вєрочкою й виявляється вони – давні знайомі – вчилися разом і навіть були парою. Давні почуття спалахують знову, Катерина Петрівна засмучується й задається питанням, що з нею не так, а у головного героя з’являється прекрасна можливість і втішити її, й нарешті, освідчитися.

Тож, дві пари готуються до весілля, резюме історії – не можна впадати у відчай, потрібно завжди йти до своєї мрії, а на факультеті біотехнології та екологічного контролю ніхто не зайвий, бо БТЕК – завжди разом!

Така ось історія, щедро приправлена гумором, чудовими вокальними партіями й різноплановою хореографією.

І наостанок, звучить гімн факультету, й учасники концерту виходять на уклін публіці.    

Published on: 31-10-2019
Read also:
У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи

Нарешті, після усіх карантинних затримок вийшов № 2 журналу «Вища школа». Одна з тем випуску – робота нашого університету, зокрема «Мистецтво аюрведи, як складова системи освіти в НУХТ». У березні 2020 року, тоді ще ректор університету, професор Анатолій Українець написав цю статтю для журналу. У ній він розкрив особливості системи аюрведи та її ...

READ YOURSELF

У новому випуску журналу «Вища школа» опублікована стаття про підготовку у нашому університеті фахівців з аюрведи 10 july 2020

Підкорюємо «Black Sea Science-2022»

Здобувачі освіти нашого університету увійшли до складу переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2022». У номінації «Харчова наука і технології» 3 місце з роботою «Підвищення ефективності мехатронного модуля для рідких продуктів» виборов здобувач освіти магістерського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка...

READ YOURSELF

Підкорюємо «Black Sea Science-2022» 11 april 2022

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023»

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ольга Дулька стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року-2023» в номінації «Готельно-ресторанна справа». Конкурс «Молодий вчений року», організований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти та нау...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – «Молодий вчений року-2023» 23 may 2024

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів»

У березні-травні 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів проходило навчання за сертифікатною програмою «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів». Керівниця програми – завідувачка кафедри, професорка Галина Поліщук, координаторка – доцентка Тетяна Осьмак. Жага до знань об’єднала в одній програмі здобувачів ...

READ YOURSELF

Випуск сертифікатної програми «Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів» 28 may 2024