Н У Х Т

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи

01 жовтня 2024

З трендами у галузі здорового харчування ознайомилися викладачі та здобувачі-технологи

Асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко разом зі студентами групи ТІ-2-3 відвідали виставку «ECO-Expo 2024», на якій були репрезентовані органічні, екологічно чисті товари та послуги для здорового способу життя.

Студентам-другокурсникам було цікаво ознайомитися з продуктами, представленими на виставці: дієтичними добавками на основі амаранту, льону, конопель, різними видами продуктів бджільництва, корисними солодощами, напоями бродіння з нетрадиційних видів сировини, ваганськими м’ясними продуктами, крафтовими сирами, фітопрепаратами у формі рослинних чаїв та екстрактів, ефірними оліями. Представники компаній-учасників виставки з радістю розповідали здобувачам освіти про новинки ринку здорового харчування.

Тетяна Федоренко мала можливість фахово поспілкуватися з виробниками органічних, екологічно чистих, натуральних продуктів стосовно інновацій у галузі здорового харчування, а також розповісти про переваги навчання в НУХТ та можливості співпраці з науковцями нашого університету.

Репрезентовані на виставці продукти та послуги базуються на застосуванні сировини рослинного, тваринного або мінерального походження і спрямовані на усунення причин захворювання, а не його симптомів, шляхом підтримки здоров'я організму в цілому. Саме з такими підходами до створення продуктів нового покоління знайомлять викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітніми програмами «Харчові технології та інженерія» та «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів заохочують здобувачів вищої освіти інституту до різноманітних професійних заходів, а також продовжують співпрацювати з виробниками оздоровчих харчових продуктів, запрошуючи представників компаній для проведення гостьових занять, участі в наукових конференціях, залучаючи в якості потенційних роботодавців.

Опублікований: 01-10-2024
Читайте також:
Цілі сталого розвитку інтегровані в процес навчання кафедри маркетингу

Нещодавно відбувся перший SDG Opinion Space який відвідала доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко. SDG Opinion Space – комунікаційний майданчик для обговорення основних проблем, що виникли перед світом, ролі цілей сталого розвитку у подоланні цих проблем. Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, що активно беруть у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цілі сталого розвитку інтегровані в процес навчання кафедри маркетингу 10 жовтня 2019

Активна участь у конкурсах студентських наукових робіт приносить нашим здобувачам заслужені перемоги

Згідно з наказом МОН України Державний університет «Житомирська політехніка» був призначений базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка (технології машинобудування)». Через карантинні обмеження переможці конкурсу були визначені галузевою комісією на під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна участь у конкурсах студентських наукових робіт приносить нашим здобувачам заслужені перемоги 01 липня 2020

Співпраця – рушій освіти і науки

Найвидатніші наукові відкриття досягаються завдяки глобальній співпраці та всесвітньому обміну інформацією. Тому, провідні університети постійно співпрацюють між собою в сфері науки та освіти, обмінюючись знаннями і досвідом. І НУХТ – один із них. Наш університет активно співпрацює з Миколаївським національним аграрним університетом (МНАУ) – у мин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця – рушій освіти і науки 27 березня 2023

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики

Завершилися виробнича та переддипломна практики здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усю необхідну для виконання магістерської кваліфікаційної роботи інформацію отримали здобувачі під час практики 16 жовтня 2020