Н У Х Т

З роботою закладів галузі знайомляться першокурсники освітньої програми «Технології харчування»

10 жовтня 2024

З роботою закладів галузі знайомляться першокурсники освітньої програми «Технології харчування»

Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, куратор першокурсників освітньої програми «Технології харчування» Володимир Польовик організував екскурсію до закладу ресторанного господарства виставкового центру «АККО Інтернешнл».

Здобувачі академічної групи ХЧ-1-4 ознайомилися з роботою окремих цехів. організацією постачання сировини, особливостями дотримання санітарно-гігієнічних вимог у виробничих приміщеннях закладу.

Здобувачі висловлюють щиру вдячність директорці закладу Ользі Редчук за надану можливість.

Опублікований: 10-10-2024
Читайте також:
Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи

Третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія», незважаючи на непрості умови та різні місця перебування, не втрачають можливості опановувати дисципліни, які є основою їх майбутнього фаху. Однією з таких дисциплін є «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Ця дисципліна є важливою у системі підготовки, тому що забезп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи 06 червня 2022

Профорієнтаційний семінар від кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління

Студенти Київського коледжу міського господарства Таврійського національного університету ім. Вернадського, що навчаються на спеціальності «Експлуатація апаратури контролю навколишнього природного середовища», відвідали профорієнтаційний семінар, на якому доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Вячеслав Іващук  ознайомив їх із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний семінар від кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління 06 грудня 2018

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023

Попри всі складнощі воєнного періоду, український бізнес не тільки працює, але й знаходить можливості презентувати свої здобутки й інновації на галузевих виставкових заходах. 29-31 березня у Києві працювала найбільша в Україні, 25-та Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв World Food Ukraine, яку, звичайно ж, не могли оминути увагою наші...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023 03 квітня 2023

Її величність – метрологія!

13 грудня 2023 року для здобувачів другого курсу, що здобувають освіту за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1 Законодавство в харчовій промисловості». Запрошеною лекторкою була директорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – метрологія! 14 грудня 2023