Н У Х Т

З кар’єрними перспективами у Ресто «Сільпо» познайомилися здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада 2023

З кар’єрними перспективами у Ресто «Сільпо» познайомилися здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада 2023 року відбувся онлайн-вебінар «РЕСТО СІЛЬПО» з директоркою офісу Ресто «Сільпо» Оленою Полковніковою. Захід організував відділ працевлаштування випускників НУХТ.

На запрошення кафедри готельно-ресторанної справи до вебінару долучилися здобувачі фахових закладів освіти, які навчаються за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»: Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж економіки і технологій «НУ» Чернігівська політехніка», відокремлених структурних підрозділів нашого університету – Київського фахового коледжу ресторанного господарства, Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості, Волинського фахового коледжу, Сумського фахового коледжу.

Спікерка ознайомила присутніх із мережею ресторанів і закладів харчування, які знаходяться при супермаркетах «Сільпо» та в торгово-розважальних центрах; з роботою в ресторанах, принципами й умовами обслуговування, кулінарними трендами, а також розповіла цікаві історії, які відбувалися в закладах під час блекаутів.

Вебінар викликав жваве обговорення серед потенційних вступників і здобувачів вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Олена Полковнікова надала ґрунтовні відповіді на всі запитання, а також рекомендації щодо початку успішної роботи в Ресто «Сільпо».

Проведення спільних заходів з роботодавцями дає змогу покращувати профорієнтаційну спрямованість майбутніх вступників, а здобувачам освіти – відкривати кар’єрний шлях у подальшому працевлаштуванні за фахом.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи, щиро вдячний начальниці відділу працевлаштування НУХТ Світлані Садоковій та директорці Ресто «Сільпо» Олені Полковниковій за проведений захід і сподівається на подальшу активну співпрацю у підготовці висококваліфікованих спеціалістів індустрії гостинності!

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти бакалаврських дипломних робіт студентів освітньої програми «Облік і аудит».   За результатами захисту 35  здобувачам присвоєний ступінь бакалавра  з обліку і оподаткування, з них підтверджений диплом із відзнакою 4 здобувачами. Усі вихованці кафедри продемонстрували високий рівень знань і наявність пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень знань і наявність практичних напрацювань продемонстрували бакалаври з обліку і оподаткування 26 червня 2019

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів фінішували захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно атестовані здобувачі-заочники бакалаврського рівня освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 01 березня 2023

Кращі кондитери визначені!

Кондитерське ремесло - це мистецтво! Солодощі - це маленьке свято, а готувати десерти - означає дарувати людям радість і робити їх трішки щасливішими. Ці прості істини добре знають учні Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, які опановують професію кондитера. 24 квітня в  коледжі  відбувся фінальний етап міського конкурсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі кондитери визначені! 26 квітня 2018

Посилює профорієнтаційну активність кафедра готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває посилена підготовка до Вступної кампанії 2023. Викладачі та здобувачі освіти за підтримки завідувачки випускової кафедри Лариси Шаран активно запрошують майбутніх вступників на День відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі. Асистент, відповідальний за профорієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посилює профорієнтаційну активність кафедра готельно-ресторанної справи 05 квітня 2023