Н У Х Т

З ідеями щодо розвитку свого міста перемогли у конкурсі студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

22 листопада 2019

З ідеями щодо розвитку свого міста перемогли у конкурсі студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 листопада 2019 року студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяли участь у спільному проєкті Університету Короля Данила, Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської торгово-промислової палати, Інформаційного центру ЄС у м. Івано-Франківську, Агенції новин Firtka.if.ua, Будівельної компанії Blago developer, Компанії ТОВ «Електролюкс Україна» та тренінгового центру «B2YOU» під керівництвом творчих наставників Людмили Косовської та Надії Бучинської.

У конкурсі взяли участь 70 учасників із 13 освітніх закладів області, вони представили понад 20 проєктів зі смарт-технологій, інфраструктури міста, гастро-культури, туристичної рекреації тощо.

Цей конкурс – не просто можливість виграти призи від організаторів і партнерів, а й початок великої дискусії про майбутнє міста. І саме молодим, творчим і креативним молодим людям варто розпочати втілювати власні ідеї в життя.

Студент  коледжу Адріан Клюфінський (наставник – Людмила Косовська) переміг в індивідуальному заліку з темою «Реалізація страв у хлібі через переносну торгівлю». Відповідно до проєкту, вулицями Франківська їздитимуть візки, на яких реалізовуватимуть страви у хлібі та напої у крохмальному посуді.

Також у командному заліку третє місце здобула команда нашого коледжу у складі Лілії Ріпи, Марії Колодницької та Олега Гошія (наставник – Надія Бучинська) , яка презентували «Літнє кемпінгове містечко на Вовчинецьких горах»

Вітаємо переможців!

Опублікований: 22-11-2019
Читайте також:
Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене. Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах 23 січня 2017

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році

21 грудня у залі засідань відбулося останнє у 2023 році році планове засідання вченої ради університету. На початку привітали колег – завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч, першого проректора Володимира Ярового і завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Мик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році 21 грудня 2023

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами

Наближаються новорічні свята, і наш колектив почав отримувати вітання від колег і партнерів, у тому числі зарубіжних. Одними з перших нас привітали колеги з Університету Томаша Бати (м. Злін, Чехія): Шановні колеги, від імені Міжнародного офісу Університету Томаша Бати у м. Злін я хотів би подякувати вам за довіру та співпрацю з нашим університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чеські колеги привітали університет з новорічними святами 22 грудня 2020

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Менеджерка проєкту «HOTELMATRIX» і менеджерка з розвитку бізнесу Ліза Руделева прочитала лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі». Онлайн-зустріч була присвячена сучасним інструментам бенчмаркінгу, що використовуються в го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 червня 2021