Н У Х Т

З духовними скарбами України знайомить Профком співробітників НУХТ

12 жовтня 2023

З духовними скарбами України знайомить Профком співробітників НУХТ

Профком співробітників НУХТ організував екскурсію для всіх бажаючих до Свято-Михайлівського Золотоверхого Монастиря – діючого в Києві православного монастиря Православної церкви України на честь Архангела Михаїла.

Ігумен Михаїл провів екскурсію територією монастиря, окреслив історію заснування Свято-Михайлівського Золотоверхого Собору, розповів про його розквіт, занепад та руйнування більшовиками, починаючи з 1918 року і до повного знищення 14 серпня 1937 року. Відродження Собору відбулося лише у 1997 році.

Також екскурсанти відвідали Трапезний храм Святого Апостола і Євангеліста Іоана Богослова, автентичну будівлю, яка збереглася до наших днів.

Закінчили екскурсію на дзвіниці Трьохсвятительского храму, де всі могли почути дзвін дзвонів і насолодитися чудовими краєвидами Києва.

Учасники туру були у захваті, духовному спокої та умиротворенні, атмосфера величного собору зачарувала красою архітектури, бо це і є справжнє Місце сили!

Віримо, що як Монастир відродився, так і вся наша Україна після Перемоги відбудується і буде символом свободи і патріотизму у всьому світі! Тримаймося, бо ми цього варті!

Опублікований: 12-10-2023
Читайте також:
Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик з дисципліни «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньо-профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція в рамках проєкту програми Erasmus+ доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 листопада 2022

Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь…

21 вересня 2023 року в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій першокурсники групи ХЕ-1-7 спільно з кураторкою групи, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали свою першу виставку в галузі харчових технологій – «Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair». «Inprodmash&Upakovka 2023 Trade Fair» – провідна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-експерти «вриваються» в харчову галузь… 22 вересня 2023

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах

20 квітня 2023 р. у межах дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», відбулася гостьова лекція «Використання гідроколоїдів у харчових виробництвах». Метою лекції було ознайомлення з ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах 21 березня 2023