Н У Х Т

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників

14 березня 2019

Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019» зібрав рекордну кількість учасників

13 березня відбувся захід, що традиційно збирає в нашому університеті провідних роботодавців країни – Ярмарок вакансій «НУХТ весна-2019». Щороку кількість учасників, що презентують свої кар’єрні пропозиції нашим студентам збільшується – цього разу два поверхи холу головного корпусу зайняли стенди майже 50 компаній.

Генеральними спонсорами Ярмарку виступили «Іл Моліно», «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», «PepsiCo», «Фора», «Domino’s Pizzа», Володимир-Волинська птахофабрика.

Захід урочисто відкрили перший проректор університету Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, начальник відділу працевлаштування випускників університету Вікторія Романенко.

Студенти активно цікавилися відкритими вакансіями, умовами праці, можливостями кар’єрного зростання. На презентаціях від HR-фахівців вони мали можливість дізнатися про внутрішню політику компаній, корпоративну етику, потужності виробництв та особливості роботи у великих компаніях. Відвідувачі Ярмарку знайомилися з актуальними програмами стажувань й освітніми проектами. Прямий діалог із представниками роботодавців дозволив дізнатися про нюанси, які не так широко відомі та допоможуть отримати перевагу при працевлаштуванні. Варто згадати, що презентація для студентів кафедри технології зберігання і переробки зерна прозвучала англійською мовою від французького представника фірми.

Програма заходу включала також тренінги, цікаві майстер-класи, розіграші та смачні призи.

Зокрема, ПрАТ «Лантманнен Акса» влаштувало конкурс, під час якого чотири команди шляхом жеребкування мали обрати один із виробів компанії, до якого додати інгредієнти з пропонованих організаторами й протягом 10 хвилин приготувати з них сніданок, сфотографувати його та розмістити з відповідними хештегами на своїх сторінках у соціальних мережах. Креативності наших студентів не було меж, вони не лише придумали цікаві рішення, але й зуміли красиво їх подати та презентувати присутнім і журі, що складалося зі співробітників «Лантманнен Акса». Переможці отримали набори продукції компанії, не залишилися без винагороди і команди-учасники.

Щоб отримати призи від головних спонсорів Ярмарку необхідно було зробити два фото – на фоні головного стенду Ярмарку та стенду компанії, яка найбільше зацікавила, розмістити ці два фото у своєму профілі в Instagram та Facebook із хештегами  #ЯрмарокВакансій, #НУХТ, підписатися на канал відділу працевлаштування у Facebook й заповнити талон учасника. Випадковим чином серед заповнених талонів вибиралися 10 щасливчиків. Розіграші відбувалися кожні 30 хвилин.

Також призи отримали студенти, що напередодні заходу надіслали організаторам свої відгуки про університет. 10 кращих були відзначені призами головних спонсорів Ярмарку.

А компанії-учасники в свою чергу були відзначені подяками університету за участь у заході й плідну співпрацю з нашим навчальним закладом.

Сподіваємося, наші студенти на повну скористалися унікальним шансом, наданим Ярмарком вакансій, зустрітись із представниками найкращих компаній, дізнатися про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватися з HR-менеджерами, познайомитись із критеріями відбору персоналу та зрозуміти, якими навичками потрібно володіти, щоб отримати роботу в умовах жорстокої конкуренції на ринку праці.

 

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва

У квітні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і середньою загальноосвітньою школою № 161 м. Києва. З цього навчального року школа отримала статус ліцею. У межах виконання зазначеного договору відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва 24 вересня 2024

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку 24 лютого 2020

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі»

Студенти групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко, відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстри-карамельє Сергій та Юрій у присутності студентів виготовили карамель із рисунком «Вишень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі» 22 листопада 2019

Триває співпраця зі стейкхолдерами

Гарант освітньої програми «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Олена Подобій організувала для здобувачів вищої освіти гостьову лекцію «Кольорові добавки в харчових та косметичних продуктах» від стейкхолдера програми, головного колориста ТОВ «Астра Косметик» Ірини Івченко (випускниці нашого університету за цією ж ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває співпраця зі стейкхолдерами 01 жовтня 2020