Н У Х Т

Якість підготовки здобувачів засвідчують професіонали

08 липня 2020

Якість підготовки здобувачів засвідчують професіонали

Екзаменаційна комісія перевірила якість дипломних робіт та рівень підготовки студентів зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Сумського фахового коледжу НУХТ.

Під час захисту були заслухані доповіді 24 студентів.

Члени ЕК відзначили, що тематика дипломних робіт відповідає вимогам освітньо-професійної програми підготовки молодшого спеціаліста спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», різнопланова, відображає нові досягнення в області комп’ютерних систем і мереж, відповідає сучасним потребам економіки, носить прикладний характер.

У виконаних роботах  були відображені: проєктування локальних обчислювальних мереж; проєктування та створення діючих пристроїв; написання програмних додатків прикладного характеру; створення Web-сайтів на замовлення організацій.

Доцільність усіх робіт підтверджена економічними розрахунками.

Вітаємо молодих фахівців! 

Опублікований: 08-07-2020
Читайте також:
Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

Вступникам, які подали заяви до вишів через електронні кабінети, потрібно обов’язково відслідковувати статус таких заяв. На цьому наголосила директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік. «Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в електрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети 20 липня 2018

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі групи ОП-1-5М 10 лютого втретє зустрілися з робочою групою зі створення та вдосконалення освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» з метою обговорення її сильних і слабких сторін у межах локального моніторингу освітньо-професійної програми. Приємно зазначити, що на перших зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 лютого 2022

Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТХ-4-4, ТХ-4-5 і ТХ-4-14ск, яка передбачала написання інформаційного звіту і його публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню асортименту виробів для впровадження на хлібопекарських підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 травня 2020

За два дні стартує подання заяв до магістратури

З 8 серпня до 18:00 25 серпня триватиме подання заяв на навчання для здобуття ступеня «магістр» на базі здобутих ступенів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр». Алгоритм дій майбутніх магістрантів: - сформувати заяву із зазначенням пріоритету у електронному кабінеті вступника на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ - не пізніше 26 серпня отримати реко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два дні стартує подання заяв до магістратури 06 серпня 2025