Н У Х Т

Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки

21 березня 2025

Як відповідність стандартам відкриває нові ринки для органічної продукції дізналися наші викладачки

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у вебінарі з серії вебінарів щодо створення продукції з доданою вартістю в органічному секторі, які проходять у рамках програми WEOS Confirmation.

Вебінар «Органічна продукція та її безпечність: як відповідність стандартам відкриває нові ринки» був організований у співпраці з програмою QFTP. Спікером виступив головний експерт органічного компоненту Швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (Quality FOOD Trade Program, QFTP) Юрій Оглашенний.

Протягом заходу обговорили: органічний ринок і безпечність продукції – як відповідність високим стандартам відкриває нові можливості для українських виробників; система НАССР і міжнародні стандарти – як ефективно впроваджувати вимоги безпечності харчових продуктів і підвищувати конкурентоспроможність; додана вартість у виробництві – як сертифікація та контроль якості продукції впливають на доступ до європейських і міжнародних ринків.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність швейцарсько-українській програмі «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), за можливість отримання актуальної інформації, що буде використана для підготовки магістрів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 21-03-2025
Читайте також:
Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 квітня 2019

Кольори мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася низка майстер-класів для талановитих вступників за участю викладачів кафедри, а також студентів. Впевнену ходу цього чародійства завершила старший викладач кафедри Христина Берегова з відкритим заняттям та майстер-класом «Катаболізм білків». Подивитися та взяти у ньому участь прийшли школярі з НВК ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольори мікробіології 14 листопада 2018

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології

22-23 листопада у м. Пружани (Республіка Білорусь) відбулися змагання за «Осінній кубок» Білоруського союзу ковзанярів. У цих змаганнях узяв участь студент І року магістратури (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія») кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько. Разом зі своєю партнеркою Катериною Юровою він виборов перемогу і пос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології 28 листопада 2019

Профорієнтаційний  марафон у м. Біла Церква

10 жовтня у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості  відбувся осінній масовий захід Ярмарок вакансій, на якому наш університет презентували представники Навчально-наукового інституту харчових технологій, доценти Ігор Страшинський (кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів), Валерій Бабенко (кафедра технології жирів та парфумерно-космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква 11 жовтня 2018