Н У Х Т

Як стати агентом змін у сучасній Україні: викладачі надихнулися на розроблення нових освітніх проєктів

13 травня 2025

Як стати агентом змін у сучасній Україні: викладачі надихнулися на розроблення нових освітніх проєктів

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у семінарі «Глобальні трансформації і можливості для українців», який провів доктор економічних наук, професор, засновник «Advanter Group», Центру соціальних змін та поведінкової економіки, міжнародної бізнес-спільноти Board, Kyiv foresight foundation, співзасновник Investudio, Aiwiser Андрій Длігач.

Семінар став майданчиком для стратегічного осмислення змін, що докорінно трансформують сучасний світ: економічні моделі, технологічний ландшафт, суспільні цінності та структури. Андрій Длігач акцентував увагу на тому, що саме зараз відкривається унікальне «вікно можливостей» для України як наступного глобального гравця – «Next Big Thing».

Під час заходу учасники мали змогу проаналізувати глобальні тренди, які впливають на майбутнє бізнесу, освіти, лідерства та спільнот; роль України у світових трансформаціях і потенціал її людського капіталу; критичні навички, яких потрібно набути українцям, аби адаптуватися до нової реальності; моделі поведінки, економічного мислення та взаємодії, що допомагають будувати успішні стратегії в непередбачуваному світі.

Особливий наголос було зроблено на важливості мислення категоріями можливостей, інноваційності, готовності до міждисциплінарної співпраці та проактивного лідерства.

Участь у семінарі сприяла професійному розвитку освітян, підприємців та усіх, хто прагне бути агентом змін у сучасній Україні. Завдяки насиченому змісту та стратегічному підходу, захід став джерелом натхнення для створення нових освітніх і підприємницьких проєктів, які відповідатимуть викликам постіндустріального світу.

Учасники висловлюють щиру вдячність Андрію Длігачу за глибокий аналітичний контент і системне бачення майбутнього України в глобальному контексті.

Опублікований: 13-05-2025
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально–наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів та побували на провідних підприємствах ПАТ «Київхліб». У Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників 21 лютого 2018

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам

Черговий тренінг для магістрантів-біотехнологів у рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології», організований фахівцями корпорації «Артеріум», відбувся за темою стрес-менеджменту. Магістранти мали змогу розібратися у ключових моментах, які лежать в основі стресу, а також ознайомитися з прийомами його усунення. Стрес – невід'ємна ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключові аспекти стрес-менеджменту на озброєння магістрантам 06 травня 2021

Феєричне свято української пісні відбулося в університеті

На календарі – жовтень, а значить, настав час для нашої талановитої молоді демонструвати свої креативні постановки в рамках щорічного загальноуніверситетського фестивалю-конкурсу української пісні, який традиційно відбувається у місяці, коли щедра українська природа милує око буйними багряними барвами. Цьогоріч 11 жовтня свої виступи на суд прискі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєричне свято української пісні відбулося в університеті 11 жовтня 2018

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 грудня США традиційно відзначає день випічки. Цей день – відмінний привід випробувати нові рецепти. День випічки має за мету залучення людей до приготування домашньої випічки та пригощання нею рідних, друзів, колег чи сусідів. Найкращий варіант проведення свята – спілкування з близькими людьми за спільним приготуванням смаколиків та їх вживанням ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 09 грудня 2021