Н У Х Т

Як стати агентом змін у сучасній Україні: викладачі надихнулися на розроблення нових освітніх проєктів

13 травня 2025

Як стати агентом змін у сучасній Україні: викладачі надихнулися на розроблення нових освітніх проєктів

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у семінарі «Глобальні трансформації і можливості для українців», який провів доктор економічних наук, професор, засновник «Advanter Group», Центру соціальних змін та поведінкової економіки, міжнародної бізнес-спільноти Board, Kyiv foresight foundation, співзасновник Investudio, Aiwiser Андрій Длігач.

Семінар став майданчиком для стратегічного осмислення змін, що докорінно трансформують сучасний світ: економічні моделі, технологічний ландшафт, суспільні цінності та структури. Андрій Длігач акцентував увагу на тому, що саме зараз відкривається унікальне «вікно можливостей» для України як наступного глобального гравця – «Next Big Thing».

Під час заходу учасники мали змогу проаналізувати глобальні тренди, які впливають на майбутнє бізнесу, освіти, лідерства та спільнот; роль України у світових трансформаціях і потенціал її людського капіталу; критичні навички, яких потрібно набути українцям, аби адаптуватися до нової реальності; моделі поведінки, економічного мислення та взаємодії, що допомагають будувати успішні стратегії в непередбачуваному світі.

Особливий наголос було зроблено на важливості мислення категоріями можливостей, інноваційності, готовності до міждисциплінарної співпраці та проактивного лідерства.

Участь у семінарі сприяла професійному розвитку освітян, підприємців та усіх, хто прагне бути агентом змін у сучасній Україні. Завдяки насиченому змісту та стратегічному підходу, захід став джерелом натхнення для створення нових освітніх і підприємницьких проєктів, які відповідатимуть викликам постіндустріального світу.

Учасники висловлюють щиру вдячність Андрію Длігачу за глибокий аналітичний контент і системне бачення майбутнього України в глобальному контексті.

Опублікований: 13-05-2025
Читайте також:
Про золотий стандарт на гостьовій лекції викладачки польського університету

Уже тривалий час в економічному просторі тривають дискусії, яка валюта найстабільніша та чого очікувати від сучасних нематеріальних форм валют. У розрізі цієї актуальності кафедра економіки і права запросила з гостьовою лекцією д.е.н., професорку кафедри управління Вищої Школи Економіки і Гуманістики (м. Бельсько-Бяла, Польща) Любов Жарову з темою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про золотий стандарт на гостьовій лекції викладачки польського університету 21 лютого 2025

Міжнародний досвід: участь кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у семінарі зі стратегічного планування

27 та 29 листопада 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у міжнародному семінарі, присвяченому стратегічному плануванню у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Модераторами заходу виступили кафедра готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету та La Fond...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід: участь кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у семінарі зі стратегічного планування 03 грудня 2024

Студенти ІТ-спеціальностей мають шанс вибороти головний приз міжнародного ІТ-чемпіонату

Конкурс «Золотий байт» орієнтований на молоде, прогресивне покоління, яке прагне проявити і реалізувати свої здібності у сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий байт-2018» – «Create the new world» («Створи новий світ»). Цьогорічні номінації: Startup Сhallenge – конкурс програмних проектів, командн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти ІТ-спеціальностей мають шанс вибороти головний приз міжнародного ІТ-чемпіонату 16 січня 2018

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва і старша викладачка кафедри Світлана Батиченко відвідали Кулінарний центр МХП. Вони побували на індустріальній кухні з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями; у лабораторії сенсорного аналізу – сучасному стратегічному підрозділі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомляться з можливостями інноваційних підприємств 04 грудня 2024