Н У Х Т

Як профорієнтацію у Яготині проводили

19 квітня 2019

Як профорієнтацію у Яготині проводили

На вулиці нині друга половина квітня і добігає до закінчення цей навчальний рік. У студентів невдовзі розпочнеться звичний для всіх модульний контроль і настануть довгоочікувані канікули. А у школярів і абітурієнтів лише розпочнеться «гаряча» пора щодо подальшого вибору: чим займатися, куди вступати?

Саме тому, аби трішечки полегшити вибір і розповісти про великі перспективи у майбутньому сьогодні, 18 квітня асистент і водночас аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович відвідав і розповів про перспективи отримання фаху біотехнолога  школярам 10-х і 11-х класів навчально-виховних комплексів № 1 та № 3 м. Яготин, що на Київщині. Зі щирою посмішкою, у своїх школах, його зустрічали педагог-організатор Юлія Большакова спільно з директором НВК №3 Світланою Комаренко, а в НВК №1 – вчитель біології Олена Стригун із заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Бойко.

Під час зустрічі викладач розповів про перелік конкурсних предметів, які необхідні для успішного вступу на спеціальність «Біотехнології і біоінженерія» у НУХТ, про організацію навчального процесу, забезпечення навчально-методичними матеріалами під час навчання і культурно-масові заходи, що постійно відбуваються в університеті. Також були окреслені перспективи проходження практики і подальшого працевлаштування на вітчизняних флагманах фармацевтичної і харчової промисловості України. Вже після завершення зустрічей наш фахівець надав ґрунтовні відповіді на питання, що виникали, і всім зацікавленим надав інформаційні буклети. Окрім цього, він наголосив, що 11 травня у НУХТ відбудеться День відкритих дверей, під час якого можна оглянути кафедру та познайомитися з майбутнім фахом більш детально.

Молодий викладач від імені кафедри біотехнології і мікробіології щиро дякує за підтримку і можливість проведення даного заходу адміністраціям НВК №1 та НВК №3 м. Яготин.

Опублікований: 19-04-2019
Читайте також:
Тренінг для магістрантів: погляд зсередини на фармаконагляд

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» за ініціативи доцента кафедри біотехнології і мікробіології Юрія Карлаша та за підтримки корпорації «Артеріум» започаткована серія тренінгів для магістрантів І-го року навчання. Перший тренінг був присвячений розгляду основних завдань і нюансів функціонування системи фармаконагляду. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг для магістрантів: погляд зсередини на фармаконагляд 23 квітня 2021

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога

3-4 грудня 2022 року у Полтавській області відбувся відкритий особистий чемпіонат Лубенської територіальної громади зі спортивного орієнтування, присвячений Дню Збройних Сил України, участь у якому взяв здобувач освіти І курсу факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко. Організаторами змагань виступили сектор з питань фізичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова спортивна перемога першокурсника-біотехнолога 07 грудня 2022

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер

На запрошення завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко прочитала лекцію «Законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів. Програма НАССР» для магістрантів, що навчаються за спеціальностями «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер 13 жовтня 2020

Апробація магістерських робіт в онлайн-форматі

Щороку магістранти кафедри біотехнології і мікробіології роблять усні доповіді під час роботи секції «Біотехнологія і мікробіологія» на міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів Національного університету харчових технологій «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Це є справжньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Апробація магістерських робіт в онлайн-форматі 22 квітня 2020