Н У Х Т

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали

18 жовтня 2019

Як на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки ювілей НУХТ відзначали

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки взяла активну участь у святкуванні 135-річного ювілею університету та Дня працівників харчової промисловості.

Роботи магістрів кафедри продемонстрували професійну підготовку майбутніх інженерно-технічних фахівців. Були представлені експериментальні стенди із робототехнічними програмованими комплексами.

Під керівництвом професора Анатолія Соколенка на кафедрі проводяться майстер-класи і ведеться плідна науково-методична робота в гуртках. Зокрема у гуртку «Інноваційна пневмоавтоматика», який очолює професор Людмила Кривопляс-Володіна, гуртку «Мехатроніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука.

Щиро привітали кафедру запрошені на святкові заходи випускники, а тепер – уже керівники власних підприємств і професіонали харчової галузі.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

За сприяння завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч та асистенток Владлени Михайленко і Марини Гулеватої для магістрів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» в межах вивчення дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» відбувся онлайн-лекторій від випускниці 2019 року ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 21 вересня 2021

Інновації, що формують стале майбутнє

Формування екологічного світогляду – надважливе завдання, яке ставлять перед собою усі викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, адже саме він є запорукою сталого розвитку майбутнього суспільства. Збереження й розвиток людства в цілому стає можливим лише за умови комплексного розв’язання екологічних проблем, включаючи проблему накопичення ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації, що формують стале майбутнє 14 вересня 2020

Як навчити користувачів ефективно використовувати Web of Science дізналися співробітники Науково-технічної бібліотеки університету

29 січня співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у практикумі для бібліотекарів «Як навчити користувачів ефективно використовувати Web of Science і не припускатися помилок», що відбувся на базі Наукової бібліотеки ім. М.Максимовича. Захід був орієнтований на бібліотекарів, які відповідають на запити користувачів щодо ел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як навчити користувачів ефективно використовувати Web of Science дізналися співробітники Науково-технічної бібліотеки університету 30 січня 2019

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам

Щороку кафедра готельно-ресторанної справи з особливим натхненням готується до святкування світлого свята Великодня. Підготовка розпочинається задовго до самого свята і включає в себе ціле дійство: пошук оригінальних і смачних рецептів великодньої випічки, ретельний підбір інгредієнтів і, звичайно, захопливий та копіткий процес виготовлення святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам 23 квітня 2025