Н У Х Т

Як на кафедрі туристичного та готельного бізнесу гостей зі Щасливського навчально-виховного комплексу зустрічали

08 жовтня 2018

Як на кафедрі туристичного та готельного бізнесу гостей зі Щасливського навчально-виховного комплексу зустрічали

У День відкритих дверей НУХТ 6 жовтня 2018 року на кафедру туристичного та готельного бізнесу у гості завітали учні 10-11 класів Опорного навчального закладу Щасливського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок».

Дружнє знайомство було насичене цікавою програмою, що розпочалась з оглядової екскурсії територією університету. Потім до гостей з привітальним словом звернулася завідувач кафедри Дарія Басюк. Під час бесіди з потенційними вступниками вона розповіла про особливості фахової підготовки за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» та про можливості реалізації здобутих знань випускниками НУХТ.

Також для учнів були організовані вікторина з врученням корисних призів, змагання по складанню топографічних карт, а також майстер-клас із в’язання вузлів.

Подальше знайомство продовжилось у внутрішньому дворику університету, де у рамках Дня відкритих дверей був організований пікнік із безліччю веселих конкурсів, фотозоною, концертною програмою та частуванням кулішем, квасом, млинцями та іншими смаколиками.

Опублікований: 08-10-2018
Читайте також:
Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ

28 листопада 2018 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів відвідали Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», на базі якого здійснюється підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст». Доцент Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники Київського обласного вищого професійного училища харчових технологій та ресторанного сервісу вступатимуть до НУХТ 29 листопада 2018

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

17 листопада в університеті відбувся ще один відкритий захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Результати своїх досліджень за темою «Обґрунтування параметрів підготовки води для процесів структуроутворення харчових систем», виконаних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D 21 листопада 2023

Студентська конференція в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

10 жовтня 2019 року в  Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася студентська конференція за результатами проходження літньої практики зі студентами, які повернулися з практики з різних підприємств міста, області а також із Польщі і Болгарії. Практика у Болгарії чи Польщі – чудова можливість для студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 11 жовтня 2019