Н У Х Т

Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав

28 серпня 2018

Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав

Студентська громада та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ долучилися до святкування у місті Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

23 серпня святковий день розпочався з внесення до центру міста 100-метрового прапора України, який став рекордним за своїми розмірами. Також студенти нашого коледжу взяли активну участь у молодіжному віче, бо саме їм творити і будувати нашу українську історію, доклавши до цього свої сили, прагнення, розум і вміння.

24 серпня, у День Незалежності, викладачі та студенти у вишиваних сорочках взяли участь у молитві за Україну. Побажання добробуту, мира та злагоди нашій незалежній державі лунали з вуст кожного присутнього на цьому заході. 

Протягом дня наші студенти брали участь у різних майстер-класах, які проводили майстрині міста та району. А студентський вокальний дует братів Теліженків милував всіх глядачів у парку міста.

Опублікований: 28-08-2018
Читайте також:
Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт випускниками спеціалізації «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів». Екзаменаційну комісію очолив голова Правління Київського маргаринового заводу «Олком» Юрій Євенко, котрий, до речі, є ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра 26 лютого 2019

Зміцнюємо скіли з безпеки та дій у екстрених ситуаціях

Безпека учасників освітнього процесу й наукових досліджень в нашому університеті займає пріоритетне місце. Особливо актуально знати й правильно реагувати на різноманітні ситуації надзвичайного характеру у нинішніх складних умовах воєнного стану. Тому ні керівництво університету, ні відповідальні особи, ні колектив не нехтують можливістю пригадати т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо скіли з безпеки та дій у екстрених ситуаціях 14 січня 2025

Наука в основі всіх процесів

Випускник кафедри біотехнології і мікробіології  2018 року Валентин Моцар прочитав першокурсникам лекцію з дисципліни «Вступ до фаху». Валентин був головою студради факультету біотехнології та екологічного контролю, ще під час навчання займався науково-дослідною роботою, в т.ч. і на базі АТ «Фармак», нині він – інженер технологічної лабораторії цен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука в основі всіх процесів 27 вересня 2021

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrai...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 грудня 2019